Vienkāršais dārzeņu sautējums ar vistu un zaļajiem zirnīšiem
Foto: DELFI
3.4500 20
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
2 ĒK
2 ĒK sviests
sviests
1/2
1/2 kāposts
kāposts
3
3 burkāni
burkāni
4
4 kartupeļi
kartupeļi
1
1 selerijas kāts
selerijas kāts
4
4 atkauloti vistu šķiņķi bez ādas
atkauloti vistu šķiņķi bez ādas
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
120 g
120 g saldēti zaļie zirnīši
saldēti zaļie zirnīši
120 g
120 g skābs krējums
skābs krējums
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Latviešu nacionālā virtuve
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Sautējumi
  • Pavisam vienkārši pagatavojams dārzeņu sautējums ar vistas gaļu un zaļajiem zirnīšiem maigā skābā krējumā mērcē, kas garšo gluži kā bērnībā!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Burkānus un kartupeļus nomizo. Kāpostus, burkānus, selerijas kātus un kartupeļus sagriež kubiņos. Vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos.

    Katlā izkausē sviestu, liek cepties kāpostus. Pēc 3-4 minūtēm pievieno burkānus un selerijas, apmaisot cep. Vēl pēc 3-4 minūtēm pievieno vistas gaļu, apmaisa. Pēc 3-4 minūtēm liek klāt kartupeļus, sāli, piparus, apmaisa, pielej pusglāzi ūdens un zem vāka sautē.

    Kad pagājušas 20 minūtes, liek klāt atkausētus zaļos zirnīšus un krējumu. Visu samaisa un zem vāka sautē vēl 5 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form