
Pavisam vienkārši pagatavojams dārzeņu sautējums ar vistas gaļu un zaļajiem zirnīšiem maigā skābā krējumā mērcē, kas garšo gluži kā bērnībā!
Burkānus un kartupeļus nomizo. Kāpostus, burkānus, selerijas kātus un kartupeļus sagriež kubiņos. Vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos.
Katlā izkausē sviestu, liek cepties kāpostus. Pēc 3-4 minūtēm pievieno burkānus un selerijas, apmaisot cep. Vēl pēc 3-4 minūtēm pievieno vistas gaļu, apmaisa. Pēc 3-4 minūtēm liek klāt kartupeļus, sāli, piparus, apmaisa, pielej pusglāzi ūdens un zem vāka sautē.
Kad pagājušas 20 minūtes, liek klāt atkausētus zaļos zirnīšus un krējumu. Visu samaisa un zem vāka sautē vēl 5 minūtes.
Lai labi garšo!