Vienkāršais kartupeļu un ķirbju sautējums
Foto: Shutterstock
3.8000 5
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sātīgs un vienkārši pagatavojams kartupeļu un ķirbju sautējums. Tas lieliski garšos lieliem un maziem ēdājiem gan kā piedeva, gan kā pamatēdiens.


Sīpolu un ķiplokus nomizo un sīki sakapā.

Nomizotus kartupeļus un ķirbi sagriež kubiņos, selerijas sakni sagriež stienīšos vai plānās šķēlītēs. Pētersīļus sakapā.

Sautējamā katlā izkausē sviestu, liek cepties sīpolus un ķiplokus, pēc 2-3 minūtēm katlā liek kartupeļus un selerijas, pārlej ar buljonu un sautē 10 - 15 min.

Tad pievieno ķirbi, sāli, baziliku un sautē, līdz kartupeļi un ķirbji mīksti.

Gatavam sautējumam pievieno krējumu un sasmalcinātus zaļumus.


Iesūtīja: merry

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form