Vienkāršais mannas pudiņš ar ķīseli
Foto: "Virtuve diviem"
2.4000 5
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g manna
manna
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
0,5 l
0,5 l piens
piens
2 ĒK
2 ĒK cukurs
cukurs
1
1 ola
ola
1
1 olas dzeltenums
olas dzeltenums
pēc garšas
pēc garšas vanilīns vai vaniļas cukurs
vanilīns vai vaniļas cukurs
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pudiņi
  • Saldie sacepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkāršs deserts ar bērnības garšu. Šo mannas pudiņu var pagatavot no produktiem, kuri atrodami teju katrā virtuvē. Recepti iesaka kulinārijas bloga "Virtuve diviem" autori.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Samaisa mannu ar cukuru un vaniļu.

    Pienu sakarsē līdz vārīšanās temperatūrai, tievā strūkliņā pievieno un iemaisa mannas-cukura maisījumu. Savāra biezu mannas biezputru un nedaudz atdzesē.

    Pa to laiku cepeškrāsni sakarsē līdz 170 grādiem. Formu ieziež ar sviestu.

    Ar dakšiņu krūzē sakuļ olu un pievieno padzisušajai mannas biezputrai. Visu kārtīgi samaisa un lej formā. Virspusi pārziež ar olas dzeltenumu.

    Vienkāršais mannas pudiņš ar ķīseli
    Foto: "Virtuve diviem"

    Cep 25 minūtes vai līdz pudiņam izveidojusies zeltaina garoziņa.

    Vienkāršais mannas pudiņš ar ķīseli
    Foto: "Virtuve diviem"

    Atstāj atdzist vismaz uz pāris stundām, var arī uz visu nakti.

    Pasniedz ar ogu ķīseli (recepti atradīsi, lūk, te).

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form