Pavisam vienkāršu kāpostu un burkānu plācenīšu recepti vakariņām iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kāposts1 burkāns1 ola2 ĒKskābs krējums1 TKsoda pēc garšassāls un malti melnie pipari milti

Sagatavošana

1

Kāpostu smalki sagriež, pievieno sāli un paspaida ar rokām. Ja izdalās sula, tad nokāš to.

2

Burkānu nomizo un sarīvē uz rupjas rīves, pievieno kāpostiem.

3

Pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa. Miltus ber klāt "uz aci", lai sanāktu pabieza mīkla.

4

Ar karoti liek masu pannā sakarsētā eļļā un apcep plācenīšus zeltainus no abām pusēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!