Viltotie kāpostu tīteņi
Foto: DELFI
3.9412 17
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli

Kāpostu tīteņu šmorēšana ir gana laikietilpīgs process, ko atlikt uz citu reizi, bet, ja tik ļoti kārojas šī klasika, izmēģini recepti, kas neprasīs tik daudz laika pavadīt pie plīts, turklāt gala rezultāts arī neliks vilties.

Uz rupjās sakņu rīves sarīvē kāpostu un burkānu.

Sajauc lielā bļodā malto gaļu ar rīsiem, kāpostu, burkāniem, zaļumiem, rīvmaizi un garšvielām.

Pa vienai iesit olas un ar rokām izmīci viendabīgu masu.

No masas ar rokām veido kotletes un cep eļļā un pannas no abām pusēm zeltaini brūnas. Vari kotletītes arī tvaicēt vai cept cepeškrāsnī uz cepamā papīra – šādi tās būs ne vien garšīgas, bet arī veselīgas.

Ja vēlies, kotletes pēc cepšanas var likt čuguna katlā, pārliet ar konservētiem tomātiem un sutināt vēl kādas 30 minūtes. Tad iegūsi ļoti sulīgu piedevu.

Source

Tasty

Tags

Kotletes Burkāni Kāposti Maltā gaļa Olas Rīsi Rīvmaize Gaļas ēdieni Ikdienas maltītei Pannā cepts ēdiens Pusdienas Vakariņas viegli
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form