Viltotie kāpostu tīteņi
Foto: DELFI
3.7083 24
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
1/2
1/2 vidēja izmēra kāpostgalva
vidēja izmēra kāpostgalva
1
1 burkāns
burkāns
500 g
500 g maltā gaļa
maltā gaļa
100 g
100 g vārīti rīsi
vārīti rīsi
pēc garšas
pēc garšas zaļumi pēc izvēles
zaļumi pēc izvēles
50 g
50 g rīvmaize
rīvmaize
pēc garšas
pēc garšas sāls un pipari
sāls un pipari
2 gab.
2 gab. olas
olas
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kāpostu tīteņu šmorēšana ir gana laikietilpīgs process, ko atlikt uz citu reizi, bet, ja tik ļoti kārojas šī klasika, izmēģini recepti, kas neprasīs tik daudz laika pavadīt pie plīts, turklāt gala rezultāts arī neliks vilties.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uz rupjās sakņu rīves sarīvē kāpostu un burkānu.

    Sajauc lielā bļodā malto gaļu ar rīsiem, kāpostu, burkāniem, zaļumiem, rīvmaizi un garšvielām.

    Pa vienai iesit olas un ar rokām izmīci viendabīgu masu.

    No masas ar rokām veido kotletes un cep eļļā un pannas no abām pusēm zeltaini brūnas. Vari kotletītes arī tvaicēt vai cept cepeškrāsnī uz cepamā papīra – šādi tās būs ne vien garšīgas, bet arī veselīgas.

    Ja vēlies, kotletes pēc cepšanas var likt čuguna katlā, pārliet ar konservētiem tomātiem un sutināt vēl kādas 30 minūtes. Tad iegūsi ļoti sulīgu piedevu.

    Lai labi garšo!

    Tags

    Kotletes Burkāni Kāposti Maltā gaļa Olas Rīsi Rīvmaize Gaļas ēdieni Ikdienas maltītei Pannā cepts ēdiens Pusdienas Vakariņas viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form