Vista ar pupiņām un baklažāniem
Foto: Bonduelle
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pienākot rudenim, ir klāt laiks iepriecināt savas garšas kārpiņas ar ēdieniem, kuru sastāvā ir baklažāni. Šis dārzenis savas lieliskās garšas īpašības atklāj sautējumos, kur labi iederēsies arī vistas gaļa un baltās pupiņas. Visas sastāvdaļas ir ātri pagatavojamas, tāpēc nenāksies ilgi gatavot un varēs baudīt īpašu ēdienu ar augstu uzturvērtību.

1. Fileju sagrieziet nelielos gabaliņos un iemarinējiet uz laiku, kamēr griežat un apcepat dārzeņus. Marinādes pagatavošanai sajauciet sojas mērci, sasmalcinātus ķiplokus un piparus.

2. Sīpolus sagrieziet smalki, baklažānus - vidējā izmēra kubiņos.

3. Atsevišķi apcepiet vistas fileju, sīpolus un baklažānus.

4. Lieciet ugunsizturīgajā formā vistu, pēc tam sīpolus un baklažānus, pa virsu tiem - pupiņas kopā ar mērci. Cepiet 10-15 minūtes 180° temperatūrā.

5. Pirms pasniegšanas pievienojiet smalki sagrieztu kinzu un riekstus.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form