Vistas akniņas krēmīgi saldskābā mērcē
Foto: DELFI
2.0000 5
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g Vistas aknas
Vistas aknas
1
1 vidēji liels sīpols
vidēji liels sīpols
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
200 ml
200 ml saldais krējums
saldais krējums
200 ml
200 ml Ķīnas saldskābā mērce
Ķīnas saldskābā mērce
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
  • Citi ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārša recepte slinkai svētdienas pēcpusdienai. Izrādās, maigās cāļa akniņas itin labi sader ar saldskābo tomātu mērci un tagliatelle pastu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vienu vidēji lielu sīpolu sagriež pusapļos, akniņas sagriež nelielos gabaliņos.

    Dziļā un smagā pannā lej nedaudz olīveļļas, liek cepties sīpolu pusapļus, kam pārkaisa svaigi maltus melnos piparus. Kad sīpoli kļuvuši zeltaini caurspīdīgi, tiem pievieno akniņas, strauji apcep, tad pielej saldo krējumu.

    Kad krējums uzmetis pirmo burbuli, samazina liesmu un pievieno saturam saldskābo mērci. Pārsedz pannu ar vāku un lēnām karsē - aptuveni 20-25 minūtes.

    Kamēr akniņas sautējas mērcē, sagatavo piedevas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form