Sulīga, cepeškrāsnī gatavota vistas karbonāde ar sieru un tomātiem
Foto: Shutterstock
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. vistas filejas
vistas filejas
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
šķipsna
šķipsna garšvielas vistas gaļai
garšvielas vistas gaļai
šķipsna
šķipsna paprikas pulveris
paprikas pulveris
1 gab.
1 gab. tomāts
tomāts
1 gab.
1 gab. mazs sīpols
mazs sīpols
1 gab.
1 gab. vārīta ola
vārīta ola
šķipsna
šķipsna dilles, citi zaļumi
dilles, citi zaļumi
100 g
100 g Rīvēts siers
Rīvēts siers
1 ĒK
1 ĒK majonēze
majonēze
1 TK
1 TK franču sinepes
franču sinepes
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Siera cepurīte ir receptes garšas noslēpums, vistas filejas izdosies sulīgas un mīkstas. Vari izmantot mocarellu vai jebkuru sieru, kas tev garšo. Uz filejas vari klāt tomātus vai, piemēram, sēnes, kas papildinās garšu. Tomātus vari griezt kubiciņos vai šķēlēs. Cepeškrāsnī gatavoto vistas filejas recepti iesaka gardēde Monta Štrodaha.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas fileju pārgriez gareniski uz pusēm.

    Iemasē garšvielas – sāli, piparus, vistas gaļas garšvielas un paprikas pulveri.

    Liec filejas cepamtraukā.

    Gatavo siera maisījumu. Tomātu un sīpolu sagriez smalkos kubiciņos, sarīvē vārītu olu, sarīvē sieru, pievieno dilles un citus zaļumus.

    Maisījumam pievieno majonēzi un franču sinepes.

    Maisījumu liec virsū filejām.

    Pārkaisi ar sieru.

    Liec cepeškrāsnī 180–190 grādu temperatūrā un cep 25–30 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form