Sastāvdaļas
Sagatavošana
Vistas fileju, apmēram 1 gab. uz vienu personu, sagriež nelielos gabaliņos, uz karstas pannas strauji apcep no visām pusēm pāris tējkarotēs eļļas, pieliek sāli.
Pieliek notecinātus ananasus, apmēram 1,5 - 2 ripas uz personu, un nedaudz no ananāsu šķidruma, pasutina, līdz šķidrums gandrīz iztvaikojis.
Pārkaisa ar kariju - daudzums uz aci un atkarībā no tā, vai stiprais/maigais karija pulveris.
Uzmaļ piparus, pārlej ar saldo krējumu un sutina vēl, kamēr mērce ievārījusies un vista ok.
Nogaršo, vai pietiek garšvielas.
Ja gribas biezāku mērci, to iebiezina ar olas dzeltenumu (olas dzeltenumu samaisa ar saldo krējumu un maisot pievieno vārošai mērcei, uzvāra, līdz sabiezē) - ar miltiem sanāks miltu mērce.
Klāt rīsi vai svaiga bagete un svaigie salāti, mmmm...
Iesūtīja: Nora