Vistas fileja karija mērcē ar ananasiem
Foto: Shutterstock
3.8421 19
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3-4
3-4 vistas filejas
vistas filejas
2 TK
2 TK eļļa
eļļa
 
sāls
sāls
4
4 ripas konservētu ananasu
ripas konservētu ananasu
 
ananāsu sula
ananāsu sula
1 ĒK
1 ĒK karijs
karijs
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
300 ml
300 ml saldais krējums
saldais krējums
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vistas fileja karija mērcē ar ananasiem īpaši garda ar rīsiem vai svaigu franču baltmaizi un svaigiem salātiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas fileju, apmēram 1 gab. uz vienu personu, sagriež nelielos gabaliņos, uz karstas pannas strauji apcep no visām pusēm pāris tējkarotēs eļļas, pieliek sāli.

    Pieliek notecinātus ananasus, apmēram 1,5 - 2 ripas uz personu, un nedaudz no ananāsu šķidruma, pasutina, līdz šķidrums gandrīz iztvaikojis.

    Pārkaisa ar kariju - daudzums uz aci un atkarībā no tā, vai stiprais/maigais karija pulveris.

    Uzmaļ piparus, pārlej ar saldo krējumu un sutina vēl, kamēr mērce ievārījusies un vista ok.

    Nogaršo, vai pietiek garšvielas.

    Ja gribas biezāku mērci, to iebiezina ar olas dzeltenumu (olas dzeltenumu samaisa ar saldo krējumu un maisot pievieno vārošai mērcei, uzvāra, līdz sabiezē) - ar miltiem sanāks miltu mērce.

    Klāt rīsi vai svaiga bagete un svaigie salāti, mmmm...

    Iesūtīja: Nora

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form