Vistas filejas un dārzeņu iesmiņi ķīniešu gaumē
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500-600 g
500-600 g vistas fileja
vistas fileja
1
1 cukīni
cukīni
1
1 sarkanā paprika
sarkanā paprika
1
1 dzeltenā paprika
dzeltenā paprika
2
2 sarkanie sīpoli
sarkanie sīpoli
MARINĀDEI
1 ĒK
1 ĒK svaigs ingvers, nomizots un sarīvēts uz smalkās rīves
svaigs ingvers, nomizots un sarīvēts uz smalkās rīves
4-5
4-5 ķiploka daiviņas, nomizotas un sarīvētas uz smalkās rīves
ķiploka daiviņas, nomizotas un sarīvētas uz smalkās rīves
5-6 ĒK
5-6 ĒK sojas mērce
sojas mērce
2 ĒK
2 ĒK saldā čili mērce
saldā čili mērce
  • Gaļas ēdieni
  • Šašliks un citi grila ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Ķīniešu nacionālā virtuve
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ja tev iet pie sirds ķīniešu virtuves ēdieni, tad grilēšanas sezonā noteikti pagatavo šos vistas un dārzeņu iesmiņus. Mēli var norīt, cik gardi!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nelielu cukīni sagriež pabiezās šķēlēs. Sīpolus nomizo, sagriež biezās ripās. Paprikai izņem sēklotni, sagriež kvadrātos. Gaļu sagriež aptuveni vienāda lieluma kubiņos. Visas sastāvdaļas liek bļodā.

    Gatavo marinādi, nelielā bļodiņā ar dakšu samaisot visas sastāvdaļas.

    Gaļu un dārzeņus pārlej ar marinādi un apmaisa.

    Iekur grilu, pamīšus visas sastāvdaļas ver uz iesmiņiem, liek uz grila un apgorozot cep, līdz gaļa un dārzeņi ir gatavi.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form