Foto: Shutterstock
Ja tev iet pie sirds ķīniešu virtuves ēdieni, tad grilēšanas sezonā noteikti pagatavo šos vistas un dārzeņu iesmiņus. Mēli var norīt, cik gardi!
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

gvistas fileja1 cukīni1 sarkanā paprika1 dzeltenā paprika2 sarkanie sīpoli1 ĒKsvaigs ingvers, nomizots un sarīvēts uz smalkās rīves ķiploka daiviņas, nomizotas un sarīvētas uz smalkās rīves ĒKsojas mērce2 ĒKsaldā čili mērce

Sagatavošana

1

Nelielu cukīni sagriež pabiezās šķēlēs. Sīpolus nomizo, sagriež biezās ripās. Paprikai izņem sēklotni, sagriež kvadrātos. Gaļu sagriež aptuveni vienāda lieluma kubiņos. Visas sastāvdaļas liek bļodā.

2

Gatavo marinādi, nelielā bļodiņā ar dakšu samaisot visas sastāvdaļas.

3

Gaļu un dārzeņus pārlej ar marinādi un apmaisa.

4

Iekur grilu, pamīšus visas sastāvdaļas ver uz iesmiņiem, liek uz grila un apgorozot cep, līdz gaļa un dārzeņi ir gatavi.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!