60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
gvistas fileja1 cukīni1 sarkanā paprika1 dzeltenā paprika2 sarkanie sīpoli1 ĒKsvaigs ingvers, nomizots un sarīvēts uz smalkās rīves ķiploka daiviņas, nomizotas un sarīvētas uz smalkās rīves ĒKsojas mērce2 ĒKsaldā čili mērce
Sagatavošana
1
Nelielu cukīni sagriež pabiezās šķēlēs. Sīpolus nomizo, sagriež biezās ripās. Paprikai izņem sēklotni, sagriež kvadrātos. Gaļu sagriež aptuveni vienāda lieluma kubiņos. Visas sastāvdaļas liek bļodā.
2
Gatavo marinādi, nelielā bļodiņā ar dakšu samaisot visas sastāvdaļas.
3
Gaļu un dārzeņus pārlej ar marinādi un apmaisa.
4
Iekur grilu, pamīšus visas sastāvdaļas ver uz iesmiņiem, liek uz grila un apgorozot cep, līdz gaļa un dārzeņi ir gatavi.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit