15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
400 gvistas fileja1 gab.ola0.75 glāzealus150 gmilti1 ĒKeļļa1 gab.ķiploka daiviņa paprikas pulveris sāls
Sagatavošana
1
Fileju sagriež nelielos gabaliņos, uzkaisa sāli un papriku, apziež ar sasmalcinātu ķiploku.
2
Mīkla: alu, olu, miltus, eļļu un sāli samaisa.
3
Vistas gabaliņus apviļā mīklā un cep taukvāres katlā 4 - 5 minūtes 180*C.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit