Foto: Shutterstock
Šie salāti garšos lieliski ne vien tūlīt pēc pagatavošanas, bet arī nākamajā dienā, kad garšas būs "saprecējušās".
14Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

300 gvārīta kvinoja2 ĒKolīveļļa500 gvistas fileja2 ķiploka daiviņas pēc garšassāls paprikas pulveris2 apelsīni1 gatavs avokado MĒRCEI:1 laims (sula)1 buntīte kinzas vai pētersīļu1 ĒKsvaigi spiesta apelsīnu sula1 ĒKeļļa1 ĒKmedus

Sagatavošana

1

Kvinoju novāra, sekojot instrukcijai uz paciņas, un atdzesē.

2

Vistas filejas sagriež strēmelītēs. Ķiplokus nomizo un sakapā. Apelsīnus nomizo, atdala tiem filejas (kā to paveikt, uzzini, noskatoties šo video). Avokado nomizo, mīkstumu sagriež kubiņos.

3

Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties vistas filejas gabaliņus. Kad tie sāk apbrūnēt, pievieno ķiplokus un cep vēl minūti, tad pieber sāli, paprikas pulveri un cep vēl pāris minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz gabaliņi ir skaisti zeltaini.

4

Bļodā liek kvinoju, apelsīnu filejas, avokado un visu samaisa.

5

KInzu vai pētersīļus sīki sakapā, ber aizvākojamā burciņā, pievieno pārējās mērces sastāvdaļas. Visu sakrata un pārlej salātiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!