Vistas salāti ar kvinoju, citrusiem un avokado
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g vārīta kvinoja
vārīta kvinoja
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
500 g
500 g vistas fileja
vistas fileja
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
 
paprikas pulveris
paprikas pulveris
2
2 apelsīni
apelsīni
1
1 gatavs avokado
gatavs avokado
MĒRCEI
1
1 laims (sula)
laims (sula)
1
1 buntīte kinzas vai pētersīļu
buntīte kinzas vai pētersīļu
1 ĒK
1 ĒK svaigi spiesta apelsīnu sula
svaigi spiesta apelsīnu sula
1 ĒK
1 ĒK eļļa
eļļa
1 ĒK
1 ĒK medus
medus
  • Gaļas salāti
  • Karstie salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šie salāti garšos lieliski ne vien tūlīt pēc pagatavošanas, bet arī nākamajā dienā, kad garšas būs "saprecējušās".

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kvinoju novāra, sekojot instrukcijai uz paciņas, un atdzesē.

    Vistas filejas sagriež strēmelītēs. Ķiplokus nomizo un sakapā. Apelsīnus nomizo, atdala tiem filejas (kā to paveikt, uzzini, noskatoties šo video). Avokado nomizo, mīkstumu sagriež kubiņos.

    Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties vistas filejas gabaliņus. Kad tie sāk apbrūnēt, pievieno ķiplokus un cep vēl minūti, tad pieber sāli, paprikas pulveri un cep vēl pāris minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz gabaliņi ir skaisti zeltaini.

    Bļodā liek kvinoju, apelsīnu filejas, avokado un visu samaisa.

    KInzu vai pētersīļus sīki sakapā, ber aizvākojamā burciņā, pievieno pārējās mērces sastāvdaļas. Visu sakrata un pārlej salātiem.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form