Vistas salāti ar kvinoju, citrusiem un avokado
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Šie salāti garšos lieliski ne vien tūlīt pēc pagatavošanas, bet arī nākamajā dienā, kad garšas būs "saprecējušās".

Kvinoju novāra, sekojot instrukcijai uz paciņas, un atdzesē.

Vistas filejas sagriež strēmelītēs. Ķiplokus nomizo un sakapā. Apelsīnus nomizo, atdala tiem filejas (kā to paveikt, uzzini, noskatoties šo video). Avokado nomizo, mīkstumu sagriež kubiņos.

Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties vistas filejas gabaliņus. Kad tie sāk apbrūnēt, pievieno ķiplokus un cep vēl minūti, tad pieber sāli, paprikas pulveri un cep vēl pāris minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz gabaliņi ir skaisti zeltaini.

Bļodā liek kvinoju, apelsīnu filejas, avokado un visu samaisa.

KInzu vai pētersīļus sīki sakapā, ber aizvākojamā burciņā, pievieno pārējās mērces sastāvdaļas. Visu sakrata un pārlej salātiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form