91Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
30 gkaltētas šitake sēnes150 gvārītas vistas gaļas bez ādas60 gkonservēti bambusa dzinumi1 ĒKsojas mērce lvistas buljons pipari koriandra zaļumi1 ĒKsausais šerijs vai rīsu vīns
Sagatavošana
1
Sēnes ½ h mērcē siltā ūdenī. Vistas gaļu sagriež šaurās sloksnītēs.
2
Bambusa dzinumiem notecina konservējamo šķidrumu un sagriež šaurās sloksnītēs, sēnes notecina, nogriež sīkstos kātus, cepurītes sagriež sloksnītēs.
3
Bļodā liek vistas gaļu, bambusa dzinumus un sēnes. Pārlej ar sojas mērci un rīsu vīnu, izmaisa un atstāj 1h ievilkties.
4
Uzkarsē vistas buljonu, tajā liek visas sastāvdaļas un vāra 1 minūti.
Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Pārkaisa svaigus koriandra zaļumus. Pasniedz karstu.
Iesūtīja: ebite
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit