Vistu akniņu - saldā krējuma mērce ar kariju un āboliem
Foto: Shutterstock
1.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vienkārši pagatavojama un ļoti garšīga aknu - saldā krējuma mērce ar kariju un āboliem.

Aknām atdala plēves, sagriež aknas kumosa lieluma gabaliņos, apcep eļļā 3-4 minūtes, tad pievieno sasmalcinātus īpolus, gabaliņos sagrieztus ābolus, piparus, sāli un cep vēl 2-3 minūtes.

Kad aknas gatavas, pievieno saldo krējumu, kariju un pasautē vēl 5 minūtes.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem lociņiem, pētersīļiem vai citiem zaļumiem.

Pasniedz ar rīsiem, griķiem, kuskusu vai kartupeļu biezputru.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form