Vistu akniņu - saldā krējuma mērce ar kariju un āboliem
Foto: Shutterstock
1.7500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
500 g
500 g vistas aknas
vistas aknas
2
2 skābi āboli
skābi āboli
1
1 sīpols
sīpols
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari
melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
250 ml
250 ml saldais krējums
saldais krējums
1 TK
1 TK karija pulveris
karija pulveris
 
zaļumi
zaļumi
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Karstās mērces
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši pagatavojama un ļoti garšīga aknu - saldā krējuma mērce ar kariju un āboliem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Aknām atdala plēves, sagriež aknas kumosa lieluma gabaliņos, apcep eļļā 3-4 minūtes, tad pievieno sasmalcinātus īpolus, gabaliņos sagrieztus ābolus, piparus, sāli un cep vēl 2-3 minūtes.

    Kad aknas gatavas, pievieno saldo krējumu, kariju un pasautē vēl 5 minūtes.

    Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem lociņiem, pētersīļiem vai citiem zaļumiem.

    Pasniedz ar rīsiem, griķiem, kuskusu vai kartupeļu biezputru.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form