
Vistu spārniņi ar medus,ingvera un sojas mērci.
Ķiplokus izspiež, sajauc ar medu, ingveru, citrona sulu un sojas mērci. Pārlej vistu spārniņus un marinē 2 stundas.
Spārniņus liek uz cepamās pannas un cep cepeškrāsnī 45 minūtes vai mazliet vairāk 160*C. Tauki nesprakšķ uz sienām, nav jāstāv klāt, zemā temperatūrā spārniņi nesadeg un uz pašām beigām ir ļoti smuki brūni.
Divas reizes cepšanas laikā aplaista ar marinādi, lai medus izveido tos spārniņus smukus spīdīgus.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sezama sēkliņām.
Tikai cepešpannu izklāj ar divām kārtām folijas, citādi medus masa ir ar vārīšanu jāvāra nost.
Iesūtīja: Leitase