Vistu spārniņi sojas-medus mērcē
Foto: Shutterstock
3.2000 35
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
22 gab.
22 gab. vistas spārniņi
vistas spārniņi
4 gab.
4 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
4 ĒK
4 ĒK medus
medus
0.5 glāze
0.5 glāze gaišā sojas mērce
gaišā sojas mērce
1-1.5 ĒK
1-1.5 ĒK svaigi rīvēts ingvers
svaigi rīvēts ingvers
1 ĒK
1 ĒK citronu sula
citronu sula
 
sezama sēkliņas
sezama sēkliņas
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas ēdieni
  • Karstās uzkodas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vistu spārniņi ar medus,ingvera un sojas mērci.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ķiplokus izspiež, sajauc ar medu, ingveru, citrona sulu un sojas mērci. Pārlej vistu spārniņus un marinē 2 stundas.

    Spārniņus liek uz cepamās pannas un cep cepeškrāsnī 45 minūtes vai mazliet vairāk 160*C. Tauki nesprakšķ uz sienām, nav jāstāv klāt, zemā temperatūrā spārniņi nesadeg un uz pašām beigām ir ļoti smuki brūni.

    Divas reizes cepšanas laikā aplaista ar marinādi, lai medus izveido tos spārniņus smukus spīdīgus.

    Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sezama sēkliņām.

    Tikai cepešpannu izklāj ar divām kārtām folijas, citādi medus masa ir ar vārīšanu jāvāra nost.

    Iesūtīja: Leitase

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form