10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
20 vistas spārniņi MARINĀDEI:1 ĒKmedus2 ĒKsojas mērce1 TKrīvēts ingvers1 TKtomātu pasta1 TKsezama sēklas MĒRCEI:200 gbezpiedevu jogurts2 ĒKkapātas piparmētras
Sagatavošana
1
Vistu spārniņam atdala pirmo locītavu un tā gaļu tievākajā galā atgriež no kaula. Tad gaļu novelk uz leju, bet neatdala no kaula.
2
Sajauc marinādes sastāvdaļas un marinē tajā spārniņus apmēram stundu. Kad spārniņi iemarinējušies, tos cep cepeškrāsnī 180ºC temperatūrā apmēram 10 minūtes.
3
Mērcei sajauc bezpiedevu jogurtu kopā ar sakapātu piparmētru un pasniedz ar gatavajiem vistu spārniņiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit