Foto: Publicitātes attēli
Tuvojas nedēļas nogale un varbūt tu gribi izmēģināt kādu jaunu triku, cepot vistas spārniņu pleca daļu? Recepti piedāvā veikala-kafejnīcas "Sirmais & Dreibants" šefpavārs Ēriks Dreibants.
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

20 vistas spārniņi MARINĀDEI:1 ĒKmedus2 ĒKsojas mērce1 TKrīvēts ingvers1 TKtomātu pasta1 TKsezama sēklas MĒRCEI:200 gbezpiedevu jogurts2 ĒKkapātas piparmētras

Sagatavošana

1

Vistu spārniņam atdala pirmo locītavu un tā gaļu tievākajā galā atgriež no kaula. Tad gaļu novelk uz leju, bet neatdala no kaula.

2

Sajauc marinādes sastāvdaļas un marinē tajā spārniņus apmēram stundu. Kad spārniņi iemarinējušies, tos cep cepeškrāsnī 180ºC temperatūrā apmēram 10 minūtes.

3

Mērcei sajauc bezpiedevu jogurtu kopā ar sakapātu piparmētru un pasniedz ar gatavajiem vistu spārniņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!