Foto: Shutterstock
Zemenes šokolādē - romantisku vakariņu noslēgumam un vienkārši vasaras ballītēm.
30Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
100 gtumšā šokolāde6 gab.zemenes (lielas)

Sagatavošana

1

Katliņā ūdens peldē rūpīgi izkausē visu tumšās šokolādes daudzumu.

2

Pēc tam, uzdurot katru zemeni uz koka iesmiņa, pa vienai iegremdē karstajā šokolādes masā, līdz zemene vienmērīgi pārklāta ar plānu šokolādes slāni.

3

Tad irbulīšus ar zemenēm vertikāli saliek stabilā glāzē, vāzē vai citā piemērotā traukā, liek ledusskapī un atdzesē.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!