30Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
100 gtumšā šokolāde6 gab.zemenes (lielas)
Sagatavošana
1
Katliņā ūdens peldē rūpīgi izkausē visu tumšās šokolādes daudzumu.
2
Pēc tam, uzdurot katru zemeni uz koka iesmiņa, pa vienai iegremdē karstajā šokolādes masā, līdz zemene vienmērīgi pārklāta ar plānu šokolādes slāni.
3
Tad irbulīšus ar zemenēm vertikāli saliek stabilā glāzē, vāzē vai citā piemērotā traukā, liek ledusskapī un atdzesē.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit