20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
125 gsviests100 gcukurs2 gab.olas1 TKmalts kanēlis1 TKmalts kardamons naža galsmaltas krustnagliņas puspaciņa cepamā pulvera125 gsagriezti žāvēti augļi
Sagatavošana
1
Mīkstu sviestu, cukuru, olas un sāli saputo ar mikseri.
2
Samaisa miltus ar cepamo pulveri (piezīme - izmantojam mazo paciņu!) un garšvielām. Iemaisa slapjajos produktos. Iemaisa 100 g kapātos augļus.
3
Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādiem.
4
Mafinu formas līdz 2/3 pilda ar mīklu, pa virsu uzliek kādu smuku gabaliņu no pārpalikušajiem augļiem.
5
Cep cepeškrāsnī, "kamēr kociņš sauss" - ~ 15 minūtes.
6
Kā visus mafinus, arī šos ieteicams ēst iespējami svaigus. Ja nākas uzglabāt, to dara tā - kad keksiņi kārtīgi atdzisuši, tos kārto metāla vai plastmasas kārbā ar cieši piegulošu vāku, liek ledusskapī. Tā viņu mūžu var pagarināt par pāris dienām - pirms ēšanas var iemest uz brītiņu mikroviļņu krāsnī.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit