Neparastā svaigā siera kūka krāsainai dienai
Foto: Privātais arhīvs
2.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g cepumi bez cukura
cepumi bez cukura
3 ĒK
3 ĒK kokosriekstu eļļa (neizkausēta)
kokosriekstu eļļa (neizkausēta)
400 g
400 g vieglais krēmsiers
vieglais krēmsiers
370 g
370 g grieķu beztauku jogurts
grieķu beztauku jogurts
1 gab.
1 gab. laims
laims
3 ĒK
3 ĒK kokosriekstu cukurs
kokosriekstu cukurs
30 g
30 g želatīns
želatīns
 
zilā spirulīna
zilā spirulīna
 
ogas dekorēšanai
ogas dekorēšanai
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Kūkas bez cepšanas
  • Siera kūkas
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Piešķir savai dienai krāsas! Siera kūka, kas gatavota no krēmsiera un beztauku jogurta, saista uzmanību ne tikai garšas, bet arī sava izskata dēļ. Izteiksmīgais tonis iegūts no zilās spirulīnas, bet vari izmantot arī citu pārtikas krāsvielu. Dekorē ar krāsainām ogām, kas kontrastēs ar kūkas toni un izcelsies. Recepti iesaka gardēde, "Instagram" konta "ms.svece" autore Nora Svece.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liec uz mazas uguns katliņā kausēties kokosriekstu eļļu.

    Blenderī samal cepumus.

    Cepumiem pievieno izkausēto eļļu, apmaisi un liec masu kūkas formas pamatnē.

    Liec to cepties 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 10 minūtes.

    Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni.

    Blenderī liec krēmsieru, jogurtu, saldinātāju.

    Norīvē laima miziņu un izspied sulu, liec klāt masai.

    Pievieno zilo spirulīnu un visu sablendē.

    Uz mazas liesmas atlaidini želatīnu un pievieno kūkas masai.

    Visu vēlreiz sajauc, ielej kūkas formā un liec ledusskapī 2–3 stundas, lai kūka sastingst.

    Dekorē ar ogām.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form