Foto: Publicitātes foto

Platforma "Growth School" un Latvijas Eksportētāju asociācija "The Red Jackets" aicināja uz tiešsaistes diskusiju cikla "Zināšanas izaugsmei" noslēdzošo diskusiju "Izaugsmes komandas ieviešana uzņēmumā". Ar zināšanām par izaugsmes stratēģiju dalījās uzņēmuma "Printify" produktu vadītājs Daniels Marhels un produktu izstrādātājs Kārlis Auziņš no "Bolt".

"Agile" un "Scrum" metodes, sprinti, izaugsmes komandas – tie ir atslēgas vārdi, kurus dzirdām aizvien biežāk. Lai nodrošinātu vienmērīgu izaugsmi, uzņēmumi savā ikdienā integrē jaunas vadības metodikas, kā, piemēram, izaugsmes komandas ieviešanu. Eksperti no "Printify" un "Bolt" stāstīs par savu pieredzi izaugsmes komandas veidošanā un pārmaiņu vadību uzņēmuma kultūrā.

Danielam Marhelam ir vairāk nekā 10 gadu pieredze mārketingā. Pašlaik viņš vada septiņas starptautiskas produktu komandas uzņēmumā "Printify" (e-komercijas platforma), kur viņš īsteno izstrādes procesu lietotāju uzvedības prognozēšanai. Papildus tam Daniels vada produkta vadības un izaugsmes stratēģijas kursu "Growth School".

Kārlis Auziņš ir pieredzējis digitālo produktu vadītājs. Iepriekš viņš ir strādājis "Sonarworks" (biznesa programmatūras jaunuzņēmums) klientu pieredzes un produkta izpētes jomā. Tagad viņš strādā uzņēmumā "Bolt" (viena no pasaules vadošajām kopbraukšanas platformām), galveno uzmanību pievēršot braucēju pieredzei. Arī Kārlis ir viens no produkta vadības un izaugsmes stratēģijas kursa instruktoriem.

Diskusiju cikls "Zināšanas izaugsmei" piedāvā praktisku saturu, kas palīdzēs apgūt tirgū aktuālas digitālās prasmes. Noslēdzošās diskusija "Izaugsmes komandas ieviešana uzņēmumā" notiks 1. aprīlī, pulksten 17.00.

Papildus diskusiju ciklam, platforma "Growth School" aicina profesionāļus pievienoties sešu nedēļu produkta vadības un izaugsmes stratēģijas (Product Management & Growth Stratedy) kursam, kas īpaši izstrādāts uzņēmumu vadības komandām un jomas ekspertiem. Pieteikties kursam iespējams šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!