Foto: Publicitātes foto

Divas stundas ar neprātīgām atlaidēm, iespaidīgiem konkursiem, balvām, un tas viss ne tikai tiešraidē portālā "Delfi" un "Samsung" "Facebook" lapā, bet arī klātienē pie "Samsung" veikala t/c "Akropole Rīga" 18. augustā no pulksten 19.00 līdz 21.00.

Divu stundu tiešraidē:

  • varēsi iepirkties ar fantastiskām atlaidēm un iegūt kārotās "Galaxy" ierīces izdevīgāk nekā jebkad;
  • piedalīties azartiskās spēlēs "Akropolē Rīga" vai arī dažādos konkursos tiešsaistē "Samsung" "Facebook" lapā un laimēt "Galaxy" jaunās ekosistēmas ierīces;
  • piedalīties loterijā un iegūt īstu dimantu;
  • pavisam ekskluzīvi tuvplānā iepazīties ar jaunākajām "Galaxy" ierīcēm, kuras šobrīd pieejamas tikai iepriekšpārdošanā un veikala plauktos nonāks 26. augustā.

Šopinga šova laikā internetveikalā www.samsung.lv ar kodu DIAMOND atsevišķiem jaunāko "Galaxy Fold4" un "Flip4" salokāmo viedtālruņu modeļiem būs atlaide līdz 120 eiro. Reģistrējot salokāmā viedtālruņa pirkumu, varēsi piedalīties loterijā, lai laimētu kādu no pieciem īstiem dimantiem.[1] Tāpat arī ar 100 eiro atlaidi varēsi iegādāties "Galaxy Watch5", papildus saņemot 30 eiro atlaidi viedpulksteņu aksesuāriem. Pērkot jebkuru "Galaxy" ierīci šova laikā, saņemsi 30 eiro atlaidi jauno "Galaxy Buds2 Pro" iegādei.

Tas vēl nav viss – atgriežoties skolas solā vai vienkārši papildinot savu "Galaxy" ekosistēmu, praktiskie "Galaxy A" sērijas telefoni būs nopērkami, sākot no 149 eiro, stilīgie "Galaxy S21 FE" – par 549 eiro, bet jaudīgie planšetdatori pieejami ar atlaidi līdz 210 eiro. Īpaša cena arī "Galaxy Buds Live" austiņām – tikai 49 eiro.

Šova laikā piedalies konkursā un laimē jaunākos salokāmos viedtālruņus!

Pieslēdzoties tiešraidei "Samsung" "Facebook" lapā, vari piedalīties konkursā un savā īpašumā iegūt jaudīgo "Galaxy Fold4". Prognozē precīzu pulksteņa laiku, kad izkusīs studijā esošā ledus dimanta skulptūra, un, iespējams, tavā īpašumā nonāks arī jaunais un stilīgais "Galaxy Flip4".

Par šova un tiešraides gaitu rūpēsies valdzinošā radio dīva Sanda Dejus, studijas viesi – "Samsung" vēstneši, kā arī mobilo ierīču produktu treneris Aleksandrs Smirnovs.


[1] Loterijas noteikumi: https://bit.ly/3Akwuxv (loterijas atļaujas Nr. 7400)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!