Foto: Publicitātes attēls
Beidzot nodokļu atlaides vairs nebūs vienīgais iemesls, lai veiktu 3. pensiju līmeņa uzkrājumus.

Šobrīd 3. pensiju līmenī Latvijā faktiski iemaksas veic mazāk nekā katrs piektais strādājošais, bet vidējais uzkrājums ir zem diviem tūkstošiem eiro.

3. pensiju līmeņa peļņa līdz šim ir bijusi apbrīnojami vāja – būtiski zem pasaules finanšu tirgu ienesīguma rādītājiem. Zemā klientu interese šajos apstākļos ir saprotama.

"Indexo" mērķis ir novērst 3. pensiju līmeņa trūkumus un provocēt konkurenci tirgū, lai klientiem nodrošinātu labāku pensiju pārvaldi.

Tādēļ "Indexo" Latvijas klientiem sāks piedāvāt daudz pievilcīgāku, Latvijā līdz šim nebijušu, inovatīvu risinājumu.

Aicinām jūs skatīties "Indexo" 3. pensiju līmeņa risinājuma ieviešanas prezentāciju šo ceturtdien, 22. aprīlī, pulksten 11.00.

Uzziniet, kur pazuda 230 miljoni Latvijas pensiju krājēju peļņas un kā veidot savu 3. pensiju līmeņa uzkrājumu tā, lai tam būtu jēga arī neskatoties uz nodokļu atlaidēm.

Par "Indexo":

Kopš dibināšanas 2017.gadā "Indexo" ietur stabilu pozīciju kā straujāk augošais pensiju pārvaldītājs Latvijā pēc klientu skaita. Uzņēmumam ir jau vairāk nekā 50 tūkstoši klientu, kas kopumā "Indexo" pensiju plānos ieguldījuši ap 325 milj. eiro. "Indexo" Latvijā pirmie ieviesa tā saucamo indeksu ieguldīšanas pieeju, kuru iesaka daudzi eksperti, tai skaitā Nobela prēmijas ekonomikā laureāti.

"Indexo" ir Finanšu un kapitāla tirgus komisijas licencēta ieguldījumu pārvaldes sabiedrība, kura pārvalda modernus, inovatīvus zemu izmaksu 2. un 3. pensiju līmeņa pensiju plānus. "Indexo" meitas sabiedrība ir Indexo Atklātais Pensiju Fonds AS, kas šogad saņēma Finanšu un kapitāla tirgus komisijas licenci privātā pensiju fonda darbībai. Par "Indexo" vairāk var uzzināt mājas lapā: https://indexo.lv.

"Indexo" projekta aizsācēju vidū ir vairāk nekā 30 veiksmīgi un sabiedrībā zināmi Latvijas uzņēmēji, tostarp kādreizējais bankas "Nordea" Latvijas filiāles vadītājs Valdis Siksnis, Svens Dinsdorfs (ELKO), Valdis Vancovičs ("Tele2"), Edgars Zālītis (G4S), ķirurgs Kaspars Feldmanis, zvērināti advokāti Filips Kļaviņš un Raimonds Slaidiņš, un daudzi citi pazīstami Latvijas un ārvalstu uzņēmējdarbības vides līderi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!