Foto: Publicitātes foto
"SEB" Izaugsmes programmas lekciju 11. maijā vadīs riska kapitāla fonda "Icebreaker.vc" izaugsmes vadītāja Mari Lūkainena (Mari Luukkainen). Viņa dalīsies pieredzē par iespējām, kuras sniedz stratēģiskais izaugsmes mārketings. Lekcijas laikā uzzināsiet, kā panākt strauju biznesa izaugsmi, sekojot vienkāršam, bet ārkārtīgi efektīvam mārketinga procesam.

Lekcijā Mari sniegs ieskatu šajos jautājumos:

  • kāpēc izaugsmes mārketings ir svarīga;
  • kāds ir izaugsmes mārketinga mērķis;
  • kā pozicionēt izaugsmes mārketingu savā uzņēmumā;
  • kāds ir izaugsmes mārketinga pamatprocess un tālākie virzīšanas soļi?

Pievienojieties tiešraidei angļu valodā 11. maijā plkst. 10.00 un uzdodiet savus jautājumus lektorei.

Par lektori: Mari Lūkainena ir tehnoloģiju entuziaste, kura zināšanas ieguvusi pašmācības ceļā. Viņas ceļš šajā nozarē sākās 12 gadu vecumā, kad viņa saņēma pirmos ienākumus no savas spēles "Fallout 2" fanu lapas.

Vairāk nekā 20 gadu laikā viņa ir bijusi iesaistīta neskaitāmu klientu un projektu izaugsmē, vairāk nekā desmit gadus partneru mārketingā un vēl desmit gadus uzņēmumu attīstībā kā konsultante jaunuzņēmumos un riska kapitāla uzņēmumos.

Viņa jūtas patiesi piederīga un laimīga darboties iteratīvajā un nepārtraukti augošajā globālo tehnoloģiju jaunuzņēmumu pasaulē, strādājot ar tādiem uzņēmumiem kā, piemēram, "Freska", "Paxful", "Yousician". Viņa patreiz ir izaugsmes vadītāja 140 miljonus eiro vērtajā agrīnās stadijas riska kapitāla uzņēmumā "Icebreaker.vc", kas darbojas ar vairāk kā 60 agrīnās stadijas uzņēmumiem Ziemeļvalstīs un Baltijā. Mari darbojas arī kā izaugsmes padomnieks savai izaugsmes hakeru aģentūrai "Truly".

"Linkedin": https://www.linkedin.com/in/mariluukkainen/

Vairāk par citām lekcijām uzziniet Izaugsmes programmas mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!