Foto: Publicitātes foto
Pirmdien, 7. decembrī, Transporta un sakaru institūts (TSI) aicināja vecāko klašu skolēnus un visus interesentus tiešsaistē piedalīties svētkos par godu Starptautiskajai civilās aviācijas dienai. Dalībniekiem bija iespēja uzzināt daudz jauna par aviācijas pasauli, nozares jaunumiem, uzdot jautājumus un saņemt atbildes, kā arī izpildīt speciālus testus.

TSI Aviācijas dienas programmā:

14:00-14:20 | Izzinoša lekcija: Pasažiera ceļš lidostā - neredzamā daļa un karjeras iespējas | stāsta Lidostas "Rīga" pārstāvis

14:20-14:40 | Izzinoša lekcija: Lidostas darba aizkulises | stāsta virszemes pakalpojumu sniegšanas uzņēmuma "Havas Latvia" pārstāvis

14:40-15:00 | Iedvesmas lekcija: Studijas aviācijas nozarē un sievietes tajā + nozares jaunumi | stāsta TSI docētāja – inženierzinātņu doktore Monta Aleksandra Lācāne (vairāk par doktores Lācānes profesionālo ceļu lasiet šeit)

Visas dienas garumā:

– Ievadlekcija un tests: Bezpilota gaisa kuģi – droni | TSI Dronu skolas vadītājs Igors Sevastjanovs

– Profesionālais tests: Cik daudz tu zini par aviāciju?

Uz tikšanos tiešsaistē 7. decembrī no plkst. 14:00 līdz plkst. 15:00, kā arī pasākumam var sekot līdzi Delfi live!


TSI Aviācijas dienas pasākumiem vēlams reģistrēties iepriekš, jo dalībnieku skaits, kuriem varēs nodrošināt piekļuves saiti, ir ierobežots. Tāpat aicinām pievienoties tiešsaistei kopā visai klasei, rakstot uz events@tsi.lv, norādot skolu, skolēnu daudzumu un izvēlētās aktivitātes!

Pasākums organizēts sadarbībā ar Lidostu "Rīga".


Transporta un sakaru institūts (TSI) ir privāta augstskola, kas šogad nosvinēja 21. jubileju. Institūts piedāvā tehnisko novirzienu studiju programmas tādās jomās kā transports un loģistika, aviācija, robotika un elektronika, datorzinātnes un telekomunikācijas un vadībzinātne. Studiju programmas apgūstamas angļu un latviešu valodās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!