Valentīndiena ir viena tāda pretrunīga padarīšana. Dāmas saka, ka viņas jau priecātos kaut vai par nieciņu uzmanības - kādu ziediņu, šokolādes konfekšu kārbiņu un tā.... Protams, protams. Bet tagad paskatieties, ko viņas patiesībā vēlētos sirds formas spilvena vietā!

Dabīgas izcelsmes salas un ezeri sirds formā pasaulē sastopami daudzviet. "Dāvināt sirsniņformas pārtikas produktu iepakojumus ir novecojis paņēmiens, kā sveikt savu otru pusi Valentīndienā. Ja meklējat ko tiešām oriģinālu, tad apmeklējiet kādu no mammas dabas veidotājām sirds salām," ar šādu priekšlikumu klajā nākuši ceļojumu meklēšanas vietnes "WeGo" pārstāvji.

Turpinājumā četras dabiskas izcelsmes salas - sirdis:

Netrani sala - pazemes izpēte un snorkelēšana

Netrani sala - ideāla vieta tiem pāriem, kas mīl snorkelēšanu un niršanu. Tad atliek vien ņemt savu mīļoto aiz rokas un doties uz šo skaisto sirds formas salu, kas atrodas aptuveni 19 km attālumā no piekrastes pilsētas Murudešvaras, Karnātaka štatā - Indijā.
Pazemes alas, sena tempļa atliekas, kā arī katoļu baznīcas un mošejas drupas piedos romantiskajam ceļojumam arī pagātnes piedzīvojumu garšu, iesaka "WeGo" pārstāvji.

Sirds rifs - īstā vieta bildinājumam

Sirds rifs meklējams pie Vasarsvētku salas, Austrālija. Lidināšanās gaisā virs Kvīnslendas krastiem ir populāra iemīlējušos cilvēku nodarbe. Īpašā saliņa atrodas Lielā Barjerrifa vidū - tā ir tikai 17 metru diametrā.

Ceļojumu aģentūras piedāvā īpašus lidojumu reisus, kuru laikā iespējams apskatīt fantastiskas ainavas no gaisa, vēlāk iespējams pikniks kādā pilnīgi izolētā vietā  kristālzilo ūdeņu malā īpašā pludmalē. Lidojums gaisā virs Sirds rifa esot arī populāra vieta bildinājuma izteikšanai.

Tavarua sala - o, kas tikai te viss nav iespējams!

Foto: Privātais arhīvs
Tavarua sala meklējama Fidži salās - tā ir īsts dabas mātes meistardarbs Klusajā okeānā. Sala piedāvā aizraujošas iespējas - piemēram, skaidaivingu, kaitsērfingu un ekskursijas ar helikopteriem. Kad sērfošana ideālajos viļņos un niršanas kristālskaidrajā ūdenī ir noslēgusies, ir iespējams doties uz savu privāto pludmali, kur atpūsties zem palmām un izbaudīt okeāna brīzi, vilina ceļojumu piedāvātāji.

Makapīsa sala - Spa, kino un teniss

Foto: Privātais arhīvs
Šī sala meklējama pie Nosas, Austrālijā. Uz sirdsveida salas atrodas atpūtas komplekss. Viesiem tas piedāvā pamatīgas ietilpības lagūnas baseinu, Spa procedūras 15 cilvēkiem un neparastu apgaismojumu tumsā, lai mīlnieki varētu izstaigāt romantiskās takas. Šeit iespējams skatīties romantisku kino āra kinoteātrī un spēlēt tenisu salas tenisa kortos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!