Foto: Privātais arhīvs
Atgriežoties no garākiem un īsākiem ceļojumiem, frāze: "Pastāsti, kā tad gāja!" dzirdama tik bieži, ka var šķist – jārīko vesels stāstu vakars, lai atklātu pieredzēto un sadarīto. Kamēr drošības un veselības dēļ ceļojam tikai pa sapņiem, tieši uz šādu pasākumu tevi arī aizvedīsim. Tur virtuāli iepazīstināsim ar cilvēkiem, kuru stāsti bieži vien varēs likt acīm ieplesties, bet žoklis – atkārties.

Vienalga, vai esi pastāvīgs ceļotājs, mīli pasaules džungļos pazust uz vairākiem mēnešiem, vai pietiek ar pāris nedēļām reizi vai divos gados – ja ar ceļošanu esi uz "tu", ļoti iespējams, šobrīd dikti intensīvi un ar lielām cerībām skaties nākotnē. Taču tieši šobrīd ir īstais laiks, kad ne tikai pāršķirstītu ceļojumu fotoalbumus un gremdētos atmiņās, bet arī uzzinātu, kādus pigorus sastrādājuši un cik elpu aizraujošos piedzīvojumos metušies cilvēki mums apkārt.

Ļaudis izmantojuši, šķiet, visas iespējamās opcijas – devušies gan uz aizokeāna valstībām, gan arī baudījuši austrumu eksotiku un braukuši kā ar busiņiem, tā arī ar lidmašīnām. Tāpat daudzi metušies piedzīvojumos vienatnē, kamēr citi tomēr labprāt gribējuši blakus kādu pazīstamu plecu un uztvēruši to kā piedzīvojumu, kas jāpiedzīvo abiem kopā.

Zemāk apkopotie stāsti – viens par otru aizraujošāki!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!