Foto: Publicitātes foto

Rīgā sadarbībā ar Rīgas Tūrisma Attīstības biroju (RTAB) viesojies aviosabiedrības "Ryanair" oficiālā izdevuma  "Let's Go" žurnālists. Viņš, vadoties pēc sociālo mediju lietotāju ieteikumiem, apskatīja arī netradicionālos tūrisma apskates objektus. Daļu no piedzīvotā viņš atklāj žurnāla jaunākajā novembra numurā, portālu "Delfi" informē RTAB pārstāvji.

Žurnālists Denijs Robins (Danny Robins) Rīgā viesojās septembra beigās. Viņa galvenā interese bija apskatīt Rīgu, iepazīt tās vēsturi un arhitektūru, kā arī apskatīt tūristiem ne tik tradicionālos apskates objektus.

"Es ļoti priecājos par pavadīto laiku Latvijā. Man ļoti patīk Vecrīga, tai ir īpaša atmosfēra. Es esmu pārsteigts, cik labi tā ir saglabājusies! Un skats no Pēterbaznīcas ir brīnišķīgs!" saka Robins.

Tāpat par neatņemamu piedzīvojumu tika atzīta Rīgas melnā balzama degustācija bārā "Riga Black Magic", kas apmeklētājus pārsteidz ar īpašo atmosfēru un iekārtojumu.

Lai arī Vecrīga lielākoties tiek atzīta par Rīgas sirdi un galveno apskates objektu, Robins devās velobraucienā uz tuvējiem mikrorajoniem un mazāk apmeklētām tūristu vietām ārpus Rīgas centra.

Viena no lietām, ko žurnālists vēl apmeklēja ārpus Rīgas centra, bija šausmu trase "Psaiho". Tā ir iespēja pārbaudīt savu baiļu slieksni adrenalīna pilnā šausmu trasē. Taču žurnālists brīdina: "Nedodieties tur viens, ja vien neesat īsts drosminieks!"

Tāpat lasītāji bija ieteikuši apmeklēt Latvijas Zinātņu Akadēmiju, kafejnīcu "371" Rīgas Centrāltirgū, doties pastaigā uz Kluso centru un apmeklēt Rīgas Jūgendstila muzeju, kā izbaudīt autentisko latviešu saunu un SPA "Baltā pirts".

"Rīga ir ļoti atšķirīga no Londonas - daudz mazāka un vieglāk izstaigājama, bet šeit notiek ļoti daudz interesantu un aizraujošu lietu, kas to padara par lielisku atpūtas vietu," piebildis Robins.

Izdevumu "Let's Go" ik mēnesi lasa ap sešiem miljoniem "Ryanair" pasažieru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!