Foto: Kadrs no video
Ja tavai ikdienai pietrūkst asuma, tad vērts pasapņot par kādu izklaidi, kas liks tauriņiem dancot vēderā. Šādas sajūtas pavisam noteikti piedāvā arī lielās šūpoles Henaņas provincē, Ķīnā.

Šūpoles atrodas ļoti gleznainā vietā, proti, pie ainaviskas aizas. Ja bailēs acis nav aizžmiegtas, tad, tieši šūpojoties, to apskatīt var vislabāk.

Ikvienam ir iespēja pielāgot šūpošanos savām vēlmēm, jo aizas malā pieejama dažāda augstuma sastatnes, kurās iekārtas šūpoles. Balstu augstumi variē no 13 līdz 20 metriem, ļaujot katram izvērtēt, cik asas sajūtas viņš ir gatavs iegūt šajā ekstrēmajā piedzīvojumā. Te vērts pieminēt, ka lielākās šūpoles uzbūvētas vietā, kur aizas pamatu nav iespējams sasniegt 320 metrus. Nekāda drošības tīkla zem šīm šūpolēm nav, bet interesenti tiek iesieti drošības siksnās un kārtīgi piesprādzēti. Kā minēts "Daily Mail", iespaidīgās šūpoles pieejamas asu izjūtu cienītājiem vecumā no 16 līdz 45, turklāt jāiekļaujas arī konkrētos auguma parametros.

Blakus šūpolēm, kas atklātas šī gada rudenī, atrodas arī stikla pastaigu platforma. Tur šo skaistu ainavu var pavērot no nedaudz mierīgāka skatupunkta.

Vai tu būtu gatavs šādai izpriecai?

Ja šāda tipa izklaides tev iet pie sirds, vērts pasapņot par šūpošanos arī šajās šūpolēs, kas atrodas virs aizas Ekvadorā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!