Foto: Kadrs no video
Taka, kas pazīstama pēc nosaukuma "Dan Lu Shan", atrodas ainaviskā vietā Ķīnā. Lai arī, protams, tas ir labs iemesls šīs vietas apciemošanai, lielākais trumpis ir stiklotās grīdas, kas parūpēsies par asām sajūtām un vēl unikālākiem skatiem.

Lai arī šis tūrisma objekts tiek dēvēts par stikla tiltu, tas drīzāk atgādina stiklotu pastaigu taku augstu gaisā, kas piegūlusies pie klints. Interesantā pastaigu taka meklējama vietā ar nosaukumu "Guangxi", Ķīnas dienvidu daļā, un tā stiepjas 280 metru garumā, skaidro "Culture Trip". Taka ved gar klints sienu, sastāv no trepītēm un platformām, kas dažādo pastaigu un pārsteidz ar kaut ko jaunu.

Tiesa, pastaiga pa stikloto taku nudien spēj uzjundīt dažādas emocijas – kamēr vieni sajūsmā teju spiegs, citus pārņems bailes. Vai spēj iedomāties sevi lūkojamies lejup, ja zem kājām paveras vairāk nekā 180 metrus dziļa aiza? Tas noteikti pa spēkam būs tikai drosmīgākajiem, taču pastaigas šajā vietā apbalvos ar pasakainiem skatiem – kalnainu un mežiem bagātu vidi.

Jāteic, ka ir daudz tūristu iecienītas vietas, kas atrodas baisā augstumā un no stikla. Tāds, piemēram, ir stikla slidkalniņš Losandželosā vai pastaigu ceļš Londonā. Vairāk par šiem un citiem līdzīgiem objektiem lasi te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!