Foto: Shutterstock
"La Huasteca Potosina" ir reģions Meksikā, kam bieži vien tiek piedēvēts arī apslēptās paradīzes tituls. Un kā nu ne, ja tajā šļakst tirkīzzils ūdens un pār klints malām plūst mutuļojoši ūdenskritumi.

Tropiska oāze, kurā atrodami brīnišķīgi un elpu aizraujoši ūdenskritumi, kā arī dabiski veidojušies baseini, kuros ūdens ir tik zils, ka šķiet – tā ir pasaka. Tāpat izteiksmīgi ir arī brīnišķie ūdenskritumi, kas atgādina gluži notušētus attēlus no pastkartēm.

Lai šo vietu redzētu savām acīm, ceļš nebūt nebūs viegls. Būs nepieciešams doties dziļi džungļos, tomēr balva ainavu veidolā, ko piedāvā šie vieta, ir tā vērta.

Būs līdzēts arī ar pastaigu par skaistākajām apkārtnes vietām, bet interesantāku šo piedzīvojumu padarīs sēšanās laivā un nesasniedzamāko vietu izzināšana. Kā jau vienmēr, vietas, kas nav tūristu ielenktas, šķitīs vēl apbrīnojamākas, minēts "Atlas Obscura".

Visai vilinoša šī vieta ir arī tiem, kam patīk asas izjūtas, jo apkārtnē ir daudz skaistu un ērtu klinšu, no kurām mesties iekšā caurredzamajā ūdenī.

Kā minēts tūrisma ceļvedī "Lonely Planet", ieteicamais laiks šī reģiona apskatei ir no novembra līdz martam, kad laiks nav drēgns un nelīst lietus, kas manāmi saduļķo ūdeni.

Vai tu izbaudītu brīvdienas šādā paradīzē?

Ja šādu "asortu" meklēšana dziļi nekurienē ir tavā stilā, noteikti vērts atrast arī apslēpto skulptūru dārzu Meksikas džungļos, kas atgādina pasaku valstību. Par šo sirreālo dārzu vairāk lasi te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!