Foto: DELFI
Neapšaubāmi, ikreiz viesojoties Latgalē, kaut arī tas notiek piekto vai desmito reizi, iespējams to iepazīt no jauna. Latgales reģiona Tūrisma asociācija ''Ezerzeme'' aicina arī šovasar izvēlēties Latgali kā atpūtas galamērķi un piedalīties sociālo tīklu kampaņā, kuras ietvaros iespējams arī laimēt lieliskas balvas.

Kampaņas galvenais nosacījums ir apceļot Latgali un dalīties ar saviem iespaidiem sociālajā tīklā ''Facebook'' vai ''Instagram'' – publicē attēlus vai video ar nelielu stāstu par saviem piedzīvojumiem un izmanto tēmturi #VasalsLatgalē2021. Katra vasaras mēneša beigās ''Ezerzeme'' ''Facebook'' lapā tiks paziņots uzvarētājs, kurš savā īpašumā iegūs brīnišķīgu atpūtas iespēju Latgalē.

Aktuālajiem jaunumiem seko līdzi ''Ezerzeme'' ''Facebook'' lapā.

Ko interesantu apskatīt Latgalē? Smelies idejas pārgājieniem, vietējo garšu piedzīvojumiem vai viesmīlības iepazīšanai šajā vai šajā rakstā.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!