Foto: DELFI

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" sadarbībā ar starptautisko tūroperatoru "Tez Tour Latvija" paziņo par jauniem čarterlidojumiem no Rīgas uz Grankanārijas salu Spānijā. Iknedēļas lidojumi starp abām pilsētām tiks veikti no 2020. gada 17. oktobra un turpināsies visu nākamo ziemas sezonu.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Katru gadu mūsu sadarbība ar "Tez Tour" kļūst stiprāka, un tas mums sniedz iespēju piedāvāt vietējiem pasažieriem jaunus, aizraujošus ceļojumu galamērķus. Papildus plašam saulainu atpūtas galamērķu klāstam "Tez Tour" un "airBaltic" tagad arī paziņo par regulāru čarterlidojumu programmu uz Grankanārijas salu. Tas būs garākais čarterlidojums mūsu tīklā, kas tiks veikts ar Airbus A220-300 lidmašīnu, un šī lidojuma aptuvenais ilgums pārsniegs sešas stundas."

"Tez Tour Latvija" ģenerāldirektors Konstantīns Paļgovs uzsver: "Čarterlidojumu programma uz Grankanārijas salu tika gatavota vairākus gadus. Mēs zinām, ka daudzi tūristi gaida šī maršruta atklāšanu, jo Laspalmasas pilsēta un Grankanārijas sala ir ļoti populārs galamērķis miljoniem eiropiešu. Pamatīgi izpētot pieprasījumu un zinot, cik ļoti gaidīts šis galamērķis ir Baltijas valstīs, "Tez Tour" ir gatava investēt šajā čarterlidojumu programmā. Pateicoties nesenajai "airBaltic" lidmašīnu flotes modernizācijai, mēs 2020./2021. gada ziemas sezonas programmā iekļaujam Grankanāriju – pilnīgi jaunu galamērķi no starptautiskās lidostas Rīga."

  • Ar interesantu ceļojuma stāstu uz Grankanārijas salu iepazīsties šajā rakstā.


2020. gada vasaras sezonā "airBaltic" un "Tez Tour Latvija" piedāvās regulārus čārterlidojumus uz Antāliju (Turcija), Burgasu (Bulgārija), Irakliju un Patru (Grieķija), kā arī Hurgadu un Šarm eš Šeihu (Ēģipte).

Kā ziņots iepriekš, "airBaltic" turpina darbības paplašināšanu Baltijas valstīs un 2020. gada vasaras sezonas maršrutu karti papildinās ar 14 jauniem maršrutiem, tostarp ar pieciem jauniem galamērķiem no Rīgas. Biļetes uz jaunajiem galamērķiem, kā arī pilns "airBaltic" lidojumu saraksts ir pieejams lidsabiedrības mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!