Pagājušajā nedēļā Rīgas Sporta Manēžā, kur apskatāma pasaulē lielākā ceļojošā izstāde "Titanic The Exhibition", mātes dienas svinību ietvaros uzstājās Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas pūtēju orķestris, iepriecinot apmeklētājus un nejaušus garāmgājējus.

Ernesta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas pūtēju orķestris ir viens no pieciem skolēnu pūtēju orķestriem Latvijā, kas starptautiskajā jauniešu pūtēju orķestru konkursā muzicē un startē augstākajā "A" grupā. Kolektīvs vienmēr ieguvis godalgotas vietas un bijis laureātu godā Latvijas Skolēnu Dziesmu un Deju svētku rīkotajās skatēs un konkursos, vēstīts Ernesta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas mājas lapā. Orķestra diriģents ir Sandors Līviņš.

Izstāde "Titanic The Exhibition", kas ir lielākā Titānikam velītā izstāde, apskatāma Sporta Manēžā Rīgā (Maskavas ielā 160). Tā būs atvērta līdz jūnija beigām, katru dienu no pulkst. 11.00 līdz 20.00 (pēdējā ieeja plkst. 19.00). Tajā redzamie artefakti pieder Lielbritānijas uzņēmumam "White Star Memories", kas ir lielākais ar "Titāniku" saistīto objektu kolekcionārs pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!