Foto: Mikus Petruss
Dodoties ceļojumā, parasti tiek izveidots brauciena rāmis, piemēram, ar ko pārvietosimies, kur gulēsim un ko redzēsim, bet pārējie "lodziņi" tiek aizpildīti ar piedzīvojumiem, kuri ceļotājus sameklē paši. Lūk, 11 neparasti stāsti, kuros pašmāju ceļotāji ārzemēs nonākuši gan amizantās, gan arī pat neomulīgās situācijās!

Neapšaubāmi, piedzīvojumiem pilnas brīvdienas var izbaudīt arī kāda kūrorta viesnīcā zem palmas, taču biežāk tomēr neparastās situācijās cilvēki nonāk, staigājot pa pilsētām, iepazīstoties ar vietējo kultūru, dodoties eksotiskos pārgājienos un tamlīdzīgi. Atliek tikai satikt kādu īpašu cilvēku vai piekrist nezināmajam, lai izbaudītu tādu ceļojuma pieredzi, kuru atcerēsies vienmēr.

Taču situācijas var būt ļoti dažādas. Kamēr vienās ceļotāji teju vai smējušies līdz asarām, citās drosme sakāpusi papēžos un stress ņēmis virsroku. Piemēram, kā rīkoties, kad Kualalumpurā pastaigas laikā pienāk klāt svešinieks ar nazi un liek atdot visu, kas kabatās? Ko darīt, ja, atrodoties augstu kalnos, kājas un prāts vairs nespēj ķermeni nest uz priekšu? Ceļojumu stāstus, kuru notikumi šķiet ņemti no asa sižeta filmām, atradīsi šajā rakstā.

Lai nu kā, ceļotājiem jābūt gataviem, ka aiz katra stūra viņus var gaidīt kāds pārsteigums. Viens liks sajūsmā iekliegties, bet vēl kāds sakopot spēkus un maksimāli koncentrēties, lai viss beigtos veiksmīgi. Turpinājumā iepazīsties ar neparastiem stāstiem un situācijām, kuras ceļotāji izbaudījuši uz savas ādas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!