Grandiozi kājāmgājēju maršruti, starptautisku uzmanību piesaistoši namiņi, nebijušas iespējas un citi unikāli projekti. Šis gads, lai arī ne tas pateicīgākais tūrismā, ir bijis daudziem jaunumiem bagāts un fantastiskām idejām pārpilns.

Šogad atklāti vairāki pastaigu, velo, laivošanas maršruti, kā arī padomāts par citiem aktīviem tūrisma piedāvājumiem, piemēram, tīklu parkiem un pat sliežu velosipēdiem. Tāpat noteikti jāizceļ apjomīgie darbi pie dažādu vēsturisku objektu restaurācijas, kā arī iecienītu tūrisma objektu uzlabošanas, tādējādi paplašinot tūrisma piedāvājumu. Nevar nepieminēt arī daudzās ekspozīcijas, kas devušas iespēju plašāk izzināt dažādu jomu vēstures līkločus un pamatīgāk izprast Latvijas mantojumu. Protams, jāizceļ arī daudzās naktsmājas, kas šajā sezonā saradušās kā sēnes pēc lietus.

Turpinājumā "Tūrisma Gids" piedāvā ielūkoties 2020. gada tūrisma jaunumos.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!