Foto: Publcitātes foto
Maija sākumā Jelgavā norisināsies ikgadējā Restorānu nedēļa, kurā gardēžiem būs iespējams izbaudīt izsmalcinātu ēdienu, atklāt jaunas garšas un novērtēt pavāru meistarību. Šī gada restorānu nedēļas devīze – "Svētki tavā šķīvī".

No 9. līdz 15.maijam Jelgavā un Jelgavas novadā restorāni piedāvās savu unikālo ēdienkarti, kas būs pieejama tikai Restorānu nedēļas laikā. Šogad tās veidošanā galvenais uzsvars likts uz pavāru meistarību, neaizmirstot, ka maijs ir pilsētas svētku mēnesis un svētki var būt arī šķīvī.

Katra ēdināšanas uzņēmuma īpašajā piedāvājumā plānotas divu veidu uzkodas, divu veidu pamatēdieni, veģetārs ēdiens un deserts. Restorānu nedēļas piedāvājumā divu kārtu maltīte maksās 24 eiro, bet trīs kārtu maltīte – 28 eiro.

Jelgavā gardēžus gaidīs divi restorāni – "Pilsētas elpa" Pasta salā 1 un "Panorāmas skati" Akadēmijas ielā 1. Īpašs piedāvājums būs arī Jelgavas novada restorāniem "Aitiņlauvas" Valgundes pagastā, "Masti Grill&Chill", "Famille" un bāram "Meka" Ozolniekos.

Pirmo reizi Jelgavā Restorānu nedēļa notika 2019. gada pavasarī ar mērķi popularizēt restorānu kultūru pilsētā, sniegt iespēju pavāriem izpausties ar jaunām receptēm un ar īpaši sagatavoto ēdienkartes un cenu piedāvājumu parādīt, ka apmeklēt restorānu var ne tikai svētkos, bet arī ikdienā.

Vairāk informācijas par Restorānu nedēļas norisi un aktualitātēm pieejama Jelgavas reģionālā tūrisma centra tīmekļvietnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!