Foto: Publicitātes attēli
Līdzīgi kā citus gadus, arī šajā sezonā Latvijas valsts mežu dabas parkā Tērvetē notiek rosība un tiek strādāts pie jaunumiem, lai jau drīzumā varētu priecēt ar aizraujošiem parka papildinājumiem.

Šogad plānots atklāt divus jaunus objektus – īpašas šķēršļu trases un tīklu parku. "Tērvetes Tarzāna parks" plānots ar kokos izveidotām astoņām trasēm, kurās būs vairāk nekā 100 dažādu šķēršļu. Trases atradīsies pat 10 metru augstumā. Savukārt blakus šim piedzīvojumu trašu kompleksam paredzēts atvērt tīklu parku. Tīklu parks aptuveni sešu metru augstumā atradīsies kokos un tajā varēs baudīt dažādas izklaides – labirintu, batutus, bumbu laukumu un citas aizraujošas detaļas. Paredzēts, ka tas būs Baltijā lielākais tīklu parks, teikts "mammadaba.lv".

Lai arī plānots, ka jaunumi tiks interesentiem piedāvāti šajā gadā, precīzi datumi, ņemot vērā Covid-19 izplatību pasaulē, šo objektu atklāšanai nav noteikti. Šobrīd apmeklētāju parkam vēl nav.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus. Tāpat "Tūrisma Gids" atgādina, ka, dodoties ārpus mājas, nepieciešams ievērot "divi un divi" principu – nedoties vairāk par diviem cilvēkiem (ja vien neesat vienas ģimenes locekļi vai vienā saimniecībā dzīvojošie), kā arī ievērot divu metru distanci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!