Latvijas čempionvienības futbolā RFS startēšana UEFA Konferences līgas grupu turnīrā vietējā sporta mērogā ir liels notikumus, un spēles pret Eiropas spēcīgāko līgu komandām var dot grūdienu gan spēcīgu spēlētāju piesaistei, gan viņu pārdošanai par izdevīgu samaksu. Savukārt sportiskajā ziņā RFS priekšrocība varētu būt Latvijas drēgnie rudens vakari, kuros pretinieki no siltākām zemēm nejutīsies komfortabli, ceturtdien raidījumā "Aizmugure" secināja futbola treneris Kristaps Blanks un žurnālists Almants Poikāns.

Latvijas futbola klubs RFS ceturtdien ar maču Florencē pret Itālijas spēcīgākās līgas klubu "Fiorentinauzsāks savu debiju UEFA Konferences līgas turnīrā. Tiesa, vietējiem līdzjutējiem šī spēle lielu interesi neizraisa. "Delfi" žurnālists Almants Poikāns pieļauj, ka itāļiem RFS ir nezināms klubs, tāpēc viņiem nav vēlmes pirkt diezgan dārgās biļetes uz šo spēli.

Konferences līgas A apakšgrupā RFS bez "Fiorentina" spēkosies ar Edinburgas "Hearts" un Stambulas "Bašakšehir". Latvijas komanda šajā kompānijā ir pārliecinoša pastarīte, taču treneris Kristaps Blanks uzskata, ka ar skotiem un turkiem ir iespējams pacīnīties par punktiem. Poikāns piebilda, ka Latvijas rudens būs RFS trumpis šajā turnīrā.

Piedāvājam iepazīties ar raidījuma saturu:

"Savā ziņā varu paslavēt FIBA, jo ar tik konsekventu mazspēju un problemātiku reti kura organizācija ir izcēlusies," sarkastiski par "Eurobasket 2022" noteica Jurisons.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!