Ar debatēm piektdien, 19. augustā, kurās aicināti piedalīties septiņu mazāk populāro 14. Saeimas vēlēšanu sarakstu līderi, "Delfi TV" uzsāk raidījumu ciklu "Nākamais, lūdzu!". Raidījumu vada žurnālistes Alina Lastovska un Olga Dragiļeva, un tas skatāms vispirms tiešraidē pulksten 12, bet vēlāk – raidījumu arhīvā.

Sarakstu līderi debatē par Latvijas nākotnei būtiskiem un sarakstu programmās ietvertiem tematiem - veselību, drošības stiprināšanu, ekonomikas noturību un atbalstu iedzīvotājiem. Debašu ilgums – līdz pusotrai stundai.

Raidījumā piedalīties aicināti septiņu vēlēšanu sarakstu līderi, kuru reitings jaunākajās Latvijas sabiedrisko mediju publicētajās socioloģiskajās aptaujās, nesasniedz 2%. Sarakstu "SUVERĒNĀ VARA" pārstāv Jūlija Stepaņenko, sarakstu "Kristīgi Progresīvā Partija" – Andris Feldmanis, sarakstu "Apvienība Latvijai" – Māris Možvillo un sarakstu "Republika" – Sandis Ģirģens. Tikmēr sarakstu TAUTAS KALPI LATVIJAI, "Vienoti Latvijai" un "Tautas varas spēks" pārstāvji no dalības raidījumā atteicās.

Jau vēstīts, ka no 19. augusta līdz pat 30. septembrim "Delfi" piedāvā īpašu 14. Saeimas vēlēšanām veltītu raidījumu ciklu "Nākamais, lūdzu!" – kandidātu sarakstu līderu intervijas un debates. Visu cikla raidījumu saraksts pieejams šeit, bet par tuvākajām pārraidēm visērtāk varat uzzināt, lietojot "Delfi TV" raidījumu kalendāru.

Pēc visiem "Nākamais, lūdzu!" raidījumiem publicēsim raidījuma pilno ierakstu, kā arī ieskatu tā redakcionāli izvēlētos zīmīgākajos brīžos.

Gan raidījumu ciklu "Nākamais, lūdzu!", gan tradicionālo "Delfi" pirmsvēlēšanu rakstu un politiskās analīzes sadaļu "Domā, spried un sver!" līdzfinansē Sabiedrības integrācijas fonds, kas portālam "Delfi" piešķīris naudu programmas "Atbalsts medijiem sabiedriski nozīmīga satura veidošanā" ietvaros.

Raidījuma epizodes ir pieejamas arī Apple un Spotify podkāstos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!