16. septembrī pulksten 13 raidījumu ciklā "Nākamais, lūdzu!" Olga Dragiļeva uzdod jautājumus saraksta "Jaunā VIENOTĪBA" līderiem. Krišjānis Kariņš, Edgars Rinkēvičs un Evika Siliņa atbild par 14. Saeimas vēlēšanām pieteiktajiem kandidātiem, programmu un līdz šim darīto. Pēc tiešraides raidījums pieejams arhīvā.

Kariņš ir pašreizējais premjerministrs, partiju apvienības "Jaunā VIENOTĪBA" valdes priekšsēdētājs, tās virzītais premjerministra amata kandidāts un saraksta līderis Vidzemes vēlēšanu apgabalā. Rinkēvičs ir pašreizējais ārlietu ministrs, partijas "Vienotība" valdes loceklis un saraksta "Jaunā VIENOTĪBA" līderis Rīgas vēlēšanu apgabalā. Siliņa ir pašreizējā premjerministra parlamentārā sekretāre, partijas "Vienotība" valdes locekle un kandidāte ar otro kārtas numuru Vidzemes vēlēšanu apgabalā. Saraksta numurs šajās Saeimas vēlēšanās ir 1.

Tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS veiktā aptaujā, kuras rezultāti publicēti 3. augustā gatavību balsot par "Jaunā VIENOTĪBA" sarakstu pauduši 8,8% respondentu, savukārt vēlāk 30. augustā publicētais reitings bijis zemāks - 8,3%.

Jau vēstīts, ka no 19. augusta līdz pat 30. septembrim "Delfi" piedāvā īpašu 14. Saeimas vēlēšanām veltītu raidījumu ciklu "Nākamais, lūdzu!" – kandidātu sarakstu līderu intervijas un debates. Visu cikla raidījumu saraksts pieejams šeit, bet par tuvākajām pārraidēm visērtāk varat uzzināt, lietojot "Delfi TV" raidījumu kalendāru.

Pēc visiem "Nākamais, lūdzu!" raidījumiem publicējam raidījuma pilno ierakstu, kā arī ieskatu tā redakcionāli izvēlētos zīmīgākajos brīžos.

Gan raidījumu ciklu "Nākamais, lūdzu!", gan tradicionālo "Delfi" pirmsvēlēšanu rakstu un politiskās analīzes sadaļu "Domā, spried un sver!" līdzfinansē Sabiedrības integrācijas fonds, kas portālam "Delfi" piešķīris naudu programmas "Atbalsts medijiem sabiedriski nozīmīga satura veidošanā" ietvaros.

Raidījuma epizodes ir pieejamas arī Apple un Spotify podkāstos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!