2. septembrī raidījumu ciklā "Nākamais, lūdzu!" Alina Lastovska uzdod jautājumus saraksta "Latvijas Krievu savienība" līderiem. Miroslavs Mitrofanovs, Inna Djeri un Normunds Grostiņš atbild par 14. Saeimas vēlēšanām pieteiktajiem kandidātiem, programmu un līdz šim darīto. Pēc tiešraides raidījums pieejams arhīvā. Tehnisku iemeslu dēļ tiešraide sāksies mazliet vēlāk nekā ierasts - pulksten 12.15.

Mitrofanovs ir Rīgas domes deputāts, "Latvijas Krievu savienības" līdzpriekšsēdētājs un premjerministra amata kandidāts un saraksta līderis Rīgas vēlēšanu apgabalā. Djeri ir Rīgas domes deputāte, "Latvijas Krievu savienības" padomes locekle un kandidāte ar otro kārtas numuru Rīgas vēlēšanu apgabalā. Grostiņš ir "Centra partijas" pārstāvis, kurš kandidē no "Latvijas Krievu savienības" saraksta ar trešo kārtas numuru Rīgas vēlēšanu apgabalā. Saraksta numurs šajās vēlēšanās ir 2.

Tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS veiktā aptaujā, kuras rezultāti publicēti 3. augustā gatavību balsot par "Latvijas Krievu savienības" sarakstu pauduši 3,8% respondentu, savukārt vēlāk 30. augustā publicētais reitings bijis zemāks - 2,9%.

Jau vēstīts, ka no 19. augusta līdz pat 30. septembrim "Delfi" piedāvā īpašu 14. Saeimas vēlēšanām veltītu raidījumu ciklu "Nākamais, lūdzu!" – kandidātu sarakstu līderu intervijas un debates. Visu cikla raidījumu saraksts pieejams šeit, bet par tuvākajām pārraidēm visērtāk varat uzzināt, lietojot "Delfi TV" raidījumu kalendāru.

Pēc visiem "Nākamais, lūdzu!" raidījumiem publicējam raidījuma pilno ierakstu, kā arī ieskatu tā redakcionāli izvēlētos zīmīgākajos brīžos.

Gan raidījumu ciklu "Nākamais, lūdzu!", gan tradicionālo "Delfi" pirmsvēlēšanu rakstu un politiskās analīzes sadaļu "Domā, spried un sver!" līdzfinansē Sabiedrības integrācijas fonds, kas portālam "Delfi" piešķīris naudu programmas "Atbalsts medijiem sabiedriski nozīmīga satura veidošanā" ietvaros.

Raidījuma epizodes ir pieejamas arī Apple un Spotify podkāstos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!