Jaunā Ministru kabineta sastāvā ir astoņi ministri, kuriem nav pieredzes valdībā. Viena no tām ir arī kultūras ministre Agnese Logina (P). Kādas būs viņas galvenās prioritātes un plānotie darbi, vai izdosies par savām iniciatīvām pārliecināt partnerus un kādas pārmaiņas sagaida kultūras nozari? Par šiem un citiem jautājumiem žurnāliste Alina Lastovska raidījumā "Spried ar Delfi" 25. septembrī pulksten 13.40 iztaujās kultūras ministri. Raidījumā piedalīsies arī "Delfi" Kultūras nodaļas redaktore Nora Rieksta.

Kā ziņots, Logina, kura iepriekš bija Latvijas Kultūras akadēmijas Rīgas Kino muzeja direktore un Rīgas domes deputāte, kultūras ministres amatā tika apstiprināta pirms nedēļas notikušajā Saeimas balsojumā par uzticības izteikšanu jaunajai Evikas Siliņas (JV) valdībai. Pirms tam daudzus gadus kultūras nozari pārraudzīja Loginas pārstāvētās partijas "Progresīvie" ideoloģiskie pretinieki - Nacionālā apvienība.

Logina iepriekš aģentūrai LETA pauda: ja gribam valstī sasniegt augstu labklājības līmeni, stipri vairāk jāstrādā pie sabiedrības saliedētības.

Savus jautājumus ministrei sūtiet uz "spried@delfi.lv".

Raidījuma "Spried ar Delfi" jaunākās epizodes ir pieejamas Apple un Spotify podkāstos!

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!