Foto: PantherMedia/Scanpix
Vienotas ideālu attiecību un nevainojamas partneres receptes nav. Tomēr ir atsevišķas lietas, īpašības un paradumi, kas vīriešus sievietēs patiesi kaitina. Iepazīsties ar lovepanky.com apkopotajām pazīmēm, kas piekrīt kaitinošām draudzenēm, un steigšus atbrīvojusies no īpašībām, kas, iespējams, piemīt arī tev!

Jūsu attiecību problēmu pārrunāšana ar citiem

Ikvienās attiecībās ir gan kāpumi, gan kritumi. Ja vīrieši konfliktu brīžos noslēdzas sevī un vairās par nebūšanām privātajā dzīvē runāt skaļi, tad sievietes savukārt visās niansēs par tām informē savas draudzenes, kolēģes un radinieces.

Ja arī tev šāds niķis piemīt, zini, ka vīriešus lielākoties kaitina netīrās veļas mazgāšana publiski un attiecīgi arī sieviešu īpašība privātas lietas pārrunāt ar apkārtējiem.

Centieni runāties tad, kad viņš ir aizņemts

Kamēr sievietes spēj vienlaikus nodarboties ar vairākām lietām, nezaudējot sarunas pavedienu, vīriešus burtiski tracina daiļā dzimuma vēlme pārrunāt nenozīmīgus sīkumus vai, vēl ļaunāk, svarīgas lietas, tad, kad viņi nodevušies atpūtai vai saviem hobijiem.

Lai komunikācija būtu veiksmīga, nogaidi, kad vīrietis var veltīt nedalītu uzmanību tev un tad uzsāc sarunu!

Uzbudināšana un pamešana

Arī vīriešiem tīk glāsti, apskāvieni un skūpsti, un tiem nebūt nav jābeidzas ar mīlēšanos. Tomēr, ja regulāri savu partneri uzbudini, pēc tam dodoties savās gaitās, zini, viņš nebūt nav apmierināts ar šādu kārdināšanas stratēģiju!

Nemitīga būšana līdzās

Sievietēm nereti nepieciešams samērā maz laika vienatnē, lai jau drīz baterijas būtu uzlādētas un rastos vēlme meklēt mīļotā sabiedrību, kamēr vīriešiem vajag krietni vairāk laika, ko pavadīt ar draugiem vai vienkārši gulšņājot dīvānā un nedarot neko.

Nelaupi partnerim privāto telpu, jo laiks, ko pavadīsiet kopā pēc neilga atšķirtības brīža, būs krietni patīkamāks!

Klusumu, lūdzu!

Lai gan to atzīs vien retais, vīriešiem no tiesas patīk klusums. Ja ieej istabā, uzsāc aktīvu sarunu un piefiksē, ka partneris atbild vienvārdīgi, ņem vērā, ka viņš vēlas pabūt ar sevi, izbaudīt klusumu un, iespējams, kādu brīdi vienkārši ne par ko nedomāt.

Flirtēšana ar citiem, bet ne ar viņu

Protams, nevainīgs flirts ar citiem vīriešiem reizēm ir pat veselīgs, tomēr, ja regulāri pret sava partnera draugiem, paziņām un kolēģiem izturies krietni jautrāk un koķetāk nekā pret mīļoto, viņš ne tikai jutīsies pamests novārtā, bet arī pazemots pārējo stiprā dzimuma pārstāvju priekšā.

Sevis kritizēšana

Neskaitāmas sievietes, piemērot jaunu kleitu vai atrodot skapī veco, saviem vīriešiem burtiski ik dienas uzdod vienu no kaitinošākajiem jautājumiem: "Mīļais, vai es tajā neizskatos par resnu?".

Pirmkārt, tu pati spēj sevi objektīvi novērtēt, paskatoties spogulī, otrkārt, vīrietim nav jāzina, ka jūties par sevi nepārliecināta, treškārt, ja patiesi cīnies ar liekajiem kilogramiem, par to nemitīgi nav jāinformē vīrietis, kurš, kā zināms, mīl ar acīm!

Centieni viņu mainīt

Atceries, ka tavs vīrietis nav ne projekts, ne mājdzīvnieks, kas pieprasa noteiktu izturēšanos un nevēlamo īpašību izskaušanu. Brīdī, kad mīļotais sāks just spiedienu un tavus centienus piespiest viņu atteikties no lietām, kas vīrietim patīk, mainot tās pret to, ko viņš nevar ciest, jūsu attiecībās radīsies saspīlējums.

Saprāta robežās pieņem viņa šķietamos trūkumus vai arī lūkojies pēc partnera, kurš tevi apmierinās!

Pārmērīga neatkarība vai čīkstulīgums

Vīriešiem patīk sievišķība un nosacīts trauslums. Ja kļūsi pārlieku nevarīga, iemantosi apnicīgas čīkstules raksturojumu, savukārt pārmērīga neatkarība pārvērtīs tevi par dzelzs sievieti un laupīs partnera vīrišķību.

Atrodi zelta vidusceļu, neaizmirstot, ka vīrieši ir stiprais, savukārt sievietes – daiļais, nevis vājais dzimums!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!