Foto: Shutterstock
Vienalga, vai tev ir bijis viens pirmais randiņš dzīvē vai arī trīsdesmitais, mērķis tomēr paliek viens – jau pirmajā tikšanās reizē saprast, vai abiem kaut nedaudz "ir pa ceļam". Lai tuvāk iepazītu savu randiņa biedru un jauno simpātiju, piedāvājam iepazīties ar uzvedinošiem jautājumiem, kuri palīdzēs visu salikt pa plauktiņiem.

Kā tu raksturotu savu ģimeni un draugus? Lielākā vai mazākā mērā mēs tomēr esam līdzīgi ar cilvēkiem, kuri ir mūsu ikdienā, kurus saucam par "savējiem". Par dzīves vērtībām noteikti var liecināt viņa attieksme pret šiem cilvēkiem, piemēram, cik tuvas attiecības viņam ir ar brāļiem/māsām, kādas kvalitātes augstu vērtē draugos, ko nekad nepiedotu u.c. Protams, jāatceras, ka ne vienmēr visu var ielikt konkrētos rāmjos, un arī tas, kā cilvēks par šīm tēmām runā, liecina par jūtām un svarīgumu vai gluži pretēji – vienaldzību un nevīžību.

Kādu iedomājies savu sapņu ceļojumu? Iespējams, tu esi no tiem, kas labprāt atvaļinājumus pavada pieczvaigžņu viesnīcās, uz balkona malkojot gardu kokteili, taču daudziem tīk arī aktīvā atpūta, tāpēc viņi brīvajās dienās dodas pārgājienos, kāpj kalnos, brauc ar riteni vai pavada vairākas stundas, staigājot pa pilsētu galvenajiem apskates objektiem. Ceļojuma plāni dod ieskatu cilvēka interesēs un tīkamajās lietās, tāpēc, uzzinot atbildi uz šo jautājumu, varēsi izsecināt, vai tavas vēlmes saskan ar simpātijas.

Vai tev patīk tavs darbs? Protams, pirms tam seko jautājums, par ko tavs radiņa biedrs vispār strādā, taču atbilde uz šo palīdzēs labāk saprast, kā viņš/viņa jūtas teju 40 stundas savā nedēļā, ja strādā pilnas slodzes darbu. Šis jautājums liek saprast viņa mērķus un kaislības, kā arī tu varēsi secināt, vai tev šis darbs un uzskati par sasniegumiem ir pieņemami.

Foto: Shutterstock

Kā tu pavadi brīvo laiku – lasi grāmatas vai skaties filmas? Var jau arī būt, ka simpātija brīvajā laikā nedara ne vienu, ne otru, taču atbilde ļaus izprast šo personības šķautni. Iespējams, simpātija aizraujas ar astroloģiju, dārzkopību, zinātniskās fantastikas vai romānu lasīšanu un filmu skatīšanos, bet tevi vairāk interesē dokumentālais kino. Atbilde dos iespēju tev iztēloties un pasapņot, kādi varētu būt kopīgi pavadītie vakari, kā arī, vai būs vienam otram "jāpierīvējas".

Ko tu ņem vērā, pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas? Cilvēki ir ļoti dažādi, tāpēc viens, pirms pieņemt svarīgu lēmumu, vēl 10 reizes loģiski pārskata faktus un tikai tad nosliecas par labu vienam no variantiem, taču citi darbojas emociju vadīti. Simpātijas skaidrojums par šo jautājumu dos ieskatu arī tajā, kā viņš reaģē un uztver attiecību jautājumus, piemēram, vai ir gatavs uzreiz mesties attiecībās vai tomēr labāk izsvērt visus par un pret, pasargājot sevi no iespējami salauztas sirds.

Kas dara tevi laimīgu? Šķietami vienkāršs, bet patiesībā visnotaļ sarežģīts jautājums, jo ikdienā par to pat nepiedomājam. Taču, gaidot atbildi, varēsi novērot sarunas biedra pārdomas, kuras rezultēsies atbildē, kas lielā mērā var liecināt arī par to, kādi laimes brīži abus varētu sagaidīt kā pāri.

  • Vēl citus jautājumus, kuras kādā brīdī pavaicāt simpātijai, lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!