Foto: Валентина Абразей

Pirms trim gadiem rīdziniece Alīna Gavrjutina pat nenojauta, ka bērnu piedzimšana un "Instagram" blogs par ģimenes ikdienu viņu iedvesmos grāmatas izdošanai, kas savukārt dāvās jaunu mīlestību, meitiņu un labāko dzīves draugu. Alīnai netrūkst interesantu stāstu un notikumu. Par katru no tiem varētu izdot veselu romānu vai uzņemt ļoti aizraujošu seriālu. Modele, dejotāja, aktrise vai rakstniece? Alīna ilgi meklējusi savu aicinājumu, un nu, kā viņai šķiet, tas ir atrasts.

Jebkuram seriālam ir savs treileris. Ja par Alīnas dzīves spilgtākajiem fragmentiem veidotu īsu videoklipu, tas sāktos ar visnotaļ sarežģītu bērnību, bet turpinātos ar kastingu modeļu skolā, kas galu galā deva iespēju vairākus mēnešus strādāt pat Indijā.

Nākamajā kadrā skatītājs nonāktu jau Sanktpēterburgā, kur piepildījās Alīnas sapnis, tomēr pēc tam, kad gadu nebija ne naudas, ne dzīvesvietas, viss atgriezās iepriekšējās sliedēs. Kardināla nodarbošanās maiņa un – rau! – meitene jau dejo uz Ivisas labākā naktskluba skatuves, kur uzstājas tādas pasaulslavenas zvaigznes kā Snoop Dogg, Tiesto, Pols van Daiks, Perisa Hiltone, Ferijs Korstens un daudzi citi.

Atgriešanās Rīgā, iestāšanās pedagoģijas augstskolā, pēcāk – jauni mēģinājumi atrast sevi. Šajā reizē – aktiermeistarībā. Noslēdzošais kadrs – Alīnas pirmā grāmata, kas rakstīta pa naktīm un kuru pirmoreiz rokās viņa turēs īsi pirms Ziemassvētkiem.

Bet visam pāri – iepazīšanās ar vīru slimnīcā, skaistas kāzas, neiedvesmojoša diagnoze "neauglība" un brīnumaina bērnu piedzimšana. Vai vēlaties skatīties šo seriālu? Turpinājumā – īss katras sērijas pārstāsts.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!