Foto: AFP/Scanpix
Lai izskatītos lieliski, nepieciešams tikai nedaudz. Portāls „Women’s Health” piedāvā septiņus produktus, kam jābūt katras sievietes kosmētikas maciņā.

Koša lūpu krāsa

Koši sarkana, rozā vai oranža lūpu krāsa spēj acumirklī atdzīvināt koptēlu. Vien parūpējies, lai tava āda būtu nevainojami gluda un vienmērīgā tonī, pretējā gadījumā piesātinātā krāsa izcels tās nepilnības!

Melns acu zīmulis vai laineris

Līdzīgi mazajai, melnajai vakarkleitiņai, arī melns acu zīmulis vai laineris spēj paveikt brīnumus. Tāpat to var ērti izmantot ikdienā, akcentējot acis un reizē nepārspīlējot ar grimu.

Acu ēnu palete

Prasmīgi ieēnotas, acis spēj pilnībā izmainīt sejas izskatu. Dienai izvēlies matētus zemes toņus, savukārt vakariem un saviesīgiem pasākumiem – dārgakmeņu krāsas. Piemēram, safīra, zelta, bronzas un tirkīza.

Izgaismojošs konsīleris

Ja daba tevi nav apveltījusi ar nevainojamu ādu, tad konsīleris ir viena no pirmās nepieciešamības lietām. Maskē ar to ne tikai defektus, bet arī izgaismo seju! Gaišam ādas tonim izvēlies pērļainu nokrāsu, savukārt olīvu krāsas un tumsnējai ādai – persiku toni.

Bronzeris

Lai iegūtu mirdzošu pēcatvaļinājuma izskatu, uzklāj bronzeri nelielā slānī pa sejas perimetru, akcentējot vaigu kaulus un pieri, kā arī zodu un degunu.

Skropstu tuša

Lai iegūtu pēc iespējas garākas un kuplākas, tomēr atdalītas skropstas, pēc to nokrāsošanas pavērs skatienu uz leju un uzklāj tušu arī augšējo skropstu virsējai pusei. Tāpat neaizmirsti par nelielu pieskārienu apakšējām skropstām!

Grima bāze

Iegādājoties grima bāzi, tu parūpēsies par nevainojamu tonālā krēma, pūdera un citu kosmētikas līdzekļu klājumu. Tāpat tā novērsīs sejas spīdēšanu un neļaus sviedriem izbojāt kosmētiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!