Foto: Publicitātes foto

'Stenders' attīstījis jaunu iepakojuma segmentu produktiem ceļojumiem piemērotā izmērā (75ml). Tā portālu "Delfi" informē ražotāja pārstāvji. Sortimentā pieejami 10 ceļojuma izmēra produkti, lai arī atrodoties citās valstīs klienti varētu turpināt lietot iecienītos produktus, rūpējoties par savu ādu un matiem.

Ceļojuma komplekti veidoti, domājot par klientu vēlmēm un ērtību, lai varētu pārliecināties par produktu piemērotību sev, lai būtu ērti tos paņemt līdzi ceļojumā vai uz sporta nodarbībām, informē ražotājs.

"Lai baudot brīvdienas klienti var rūpēties par savu ādu un matiem ar "Stenders" produktiem, ir pieejami 10 ceļojuma izmēra produkti - četru veidu dušas želejas, tai skaitā vīriešu šampūns un dušas želeja, divu veidu ķermeņa eļļas un divu veidu šampūni un kondicionieri," stāsta uzņēmuma vadītājs Jānis Bērziņš. Veikalos netiks pārdoti jau sakomplektēti produkti, klients pats var  veidot savu ceļojuma komplektu pēc vēlmēm un vajadzībām.

Izvēlēto produktu komplektu var ievietot zīmola dizaina somiņā. Visi ceļojuma produkti un arī somiņa ir radīta atbilstoši lidostu nosacījumiem.

Nākotnē produktu klāstu uzņēmums plāno papildināt, piedāvājot mazākos iepakojumos arī citus pieprasītākos produktus.

Jaunos, ceļojumam piemērotos produktu komplektus, kā arī citus "Stenders" produktus var iegādāties ne tikai Latvijā, bet vēl 22 pasaules valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!