Foto: Publicitātes foto
Gatavojoties pavasara atnākšanai, smagie ziemas mēteļi pamazām iegulst skapī, savukārt no tā dziļumiem tiek izceltas kurpju kastes, lūkotas gada siltajai sezonai piemērotākās somiņas un pārskatīti pērnā gada vasaras izpārdošanā iegādātie apģērbi, ko varētu iekļaut šī pavasara garderobē.

Iepazīstoties ar interneta veikala "Net-a-porter" jaunākajām kolekcijām, piedāvāju septiņas mūsu platuma grādiem, manuprāt, draudzīgākās šī pavasara modes tendences, ko stilisti atzinuši par īpaši aktuālām, kā arī kuras ir viegli pieskaņot jau esošajai garderobei. Lai krāšņa pavasara gaidīšana!

Bārkstis

Ievies savā tēlā dabisku rotaļīgumu, izvēloties aksesuārus ar bārkstīm vai apģērbus, kur tās izmantotas kā neuzkrītoša detaļa, kas acumirklī atsvaidzina tēlu!

Caurspīdīgas detaļas

Padari caurspīdīgumu elegantu, nevis vulgāru, izvēloties smalkas mežģīnes un neordināras vietas, kurās nedaudz atklāt kailumu!

Plūmju tonis

Plūmju toņa aksesuāri, apģērbi un grima akcenti ir šī pavasara karstākā tendence. Izmanto to, izceļot acis vai lūpas ar piesātinātām acu ēnām, vai izmanto šo krāsu, aizstājot tik apnicīgo melno toni saviesīgos pasākumos!

Akcentēts viduklis

Oda sievišķībai un lielisks ierocis, ar ko paslēpt ziemas laikā radušos liekos apaļumus! Akcentē vidukli un izcel savu smilšu pulksteņa figūru pat, ja nevari lepoties ar dabas dotiem izliekumiem!

Parkas

Praktiski, stilīgi un arī sievišķīgi!

Polo krekli

Veids, kā neuzkrītoši izcelt savu sievišķību, radot šķietami pretēju un vīrišķīgu tēlu.

Zamšs

Kurpes, aksesuāri vai apģērbs... Kvalitatīvs zamšs ir lieliska investīcija nākotnei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!