Foto: Agnija Reiniece

Darba dienā pusdienas ņemt līdzi, ieskriet vietējā veikaliņā, pārtikt no aparātu uzkodām vai tomēr aiziet nobaudīt siltas, kārtīgas pusdienas vietējā ēdnīcā? Tādi ir varianti darbiniekam, strādājot Mūkusalas biznesa centrā. Šeit ir līdz šim bija četras vietas, kur paēst, nesen pievienojās arī piektā – "Klīversala" Gaismas pilī, kuru arī drīz steigsim vērtēt. Taču līdz šim devāmies nobaudīt pusdienu piedāvājumu un maltītes LU Zinātņu mājas ēdnīcā "Cantina" un "instagrammīgajā" kafejnīcā "Annas dārzs ". Šoreiz dodamies novērtēt "Delicio" – ēdnīcu Mūkusalas biznesa centra teritorijā, starp biroju ēkām. Šoreiz ar mums kopā Justīne Martinsone jeb labāk pazīstama kā ēdiena blogere "TikTok" un "Instagram" @jushkapadrushka.

Vide un iekārtojums

Nereti ierodoties "Delicio" ēdnīcā darba dienas vidū, tā ir pārpildīta – rinda mēdz aizstiepties līdz pat durvīm, tomēr parasti kustība ir ļoti raita. Tad nu gājām lūkot, vai tiešām vērts stāvēt garajā rindā, lai nobaudītu pusdienas.

Ēdnīca ir plaša, iekārtota "L" burta veidā. Interjers mājīgs – daudz zaļu augu, milzīgi logi, ar krāsainiem krītņiem rakstīts (un vēl piezīmēts!) ēdiena piedāvājums. Ir arī mīksti dīvāni, kur pusdienu kompanjoni var sasēsties kuplākā pulkā. Tie gan parasti aizņemti, bet vietu tik un tā netrūkst.

Nekas īpašs interjerā gan vērojams nav – parasti balti galdi, pavisam vienkārši krēsli.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!