T, 4. decembris
Baiba, Barbara, Barba
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Pusdienas
Kā aukstos vakarus padarīt siltākus ar ideālu zupas buljonu
Recepte svētkiem: cūkas cepetis ābolu sidra un medus glazūrā
Visi ceļi ved uz cepeškrāsni – ko gatavot, ja kartupeļi apnikuši?
"Tautumeitas" gatavo valsts svētku ziedkāposta steiku
Vakariņas pa lēto: Madara Biedriņa gatavo vienas frikadeles zupu
Krāsnī cepts ķirbis ar fetas sieru un valriekstiem
Krāsnī cepti makaroni ar bekonu
Vistu mādziņu mērce
Soli pa solim: klasiskie kāpostu tīteņi Latgales omes gaumē
(1)
Cepts lasis saldkrējuma mērcē ar šampinjoniem
Vakariņas pa lēto: latviski dziedošais japānis Masaki Nakagava šmorē slinkos kāpostu tīteņus
Vakariņas pa lēto: Lelde Dreimane gatavo vistas šķiņķīšus teātra draugiem
Vakariņas pa lēto: olimpietes Līnas Mūzes-Sirmās ķirbja krēmzupa
Recepte: dabas bērns Sibilla Bille gatavo sutinātu vistu ar rudens veltēm
Pannā sutināti cūku vaigi
Dārzeņu ragū
Trīs "burvju" sastāvdaļas, kas vistas buljonu padara īpaši labu
(1)
Vistas gaļas bumbiņas siera mērcē
Video: Francis Gustavs Lācis meistaro olimpieša cienīgu burgeru
Boršča kotletes
Cepeškrāsnī cepta forele ar tomātiem
Maltās gaļas mērce ar sēņu piešprici
Vienkāršais sojšļiks majonēzes marinādē
Ašā cīsiņzupa ar rīsiem un puķkāpostiem
Ceptu sēņu zupa ar pērļu grūbām
Video: Intars Rešetins-Pētersons gatavo kartupeļu pankūku ar gī sviestu
"Crispy mashed" – siltie salāti ar ceptiem kartupeļiem un sēnēm
Turku zirņu salāti ar tomātiem
Čurkstinām karbonādi: septiņas iesācēju kļūdas, ko labāk nepieļaut
Pinsa pret picu – kāda atšķirība?
1
2
3
4
...
53
1. lapa no 53